Worms Revolution PC, PS3, X360

Vadiúj motorral érkezik a Worms-sorozat következő felvonása, a Revolution!
Típus: Akció, Stratégia, Worms

Tele van kukacokkal az új Humble Bundle

Kívül szép az új Humble Bundle-csomag, de belül férges - azonban ennek csak örülhetünk, hiszen így most a PC-s játékosok nagyon kedvezményes áron férhetnek hozzá egy rakás Worms-játékhoz.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

Humble Weekly Sale: főszerepben a Team 17

Elrajtolt a legutóbbi a Humble Weekly Sale, a főszerepet ezúttal a brit Team 17 játékai kapták. Természetesen ez túlnyomórészt Worms-epizódokat jelent, de azért került más is a kalapba!

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.

Ezt kínálja a Worms Revolution

A Team 17 nagy dobásra készül, a Worms Revolution úgy reformálja meg a kukacos sorozatot, hogy közben igyekszik hű maradni a korábban lefektetett alapokhoz. A játék oldalnézetes lesz, közben mégis 3D-s engine-t használ, megjelennek a kasztok, és új fegyvereket is kapunk.

Worms Revolution - kezdhetsz mindent elölről!

A Worms Revolution az ígéretek szerint nemcsak a nevében lesz forradalmi, a Team 17 grandiózus újításokat ígér, aminek a részeként egy csomó új fegyver is bekerül a kukacaink repertoárjába. A fejlesztők most ezeket mutatják meg egy videóban, sőt néhány tippet is kapunk a használatukhoz!

Worms Revolution - folytatódik a fejtágítás

Megérkezett a Worms Revolution soron következő fejlesztői videonaplója, amiben a játék vezető programozója árul el néhány érdekességet a pályákról, illetve a tárgyak és a víz fizikájáról. Ja igen, mert a víz megint előkerül, mint fontos újdonság, csak ismételni tudjuk magunkat: sokat szívunk majd miatta!

Worms Revolution - innen indultunk

Megérkezett a Worms Revolution első fejlesztői naplója, amiben a sorozat lead designere ecseteli, honnan indult és miként fejlődött a Worms, végül pedig az új rész egyik legfontosabb újdonságáról, a vízi fegyverekről is megemlékezik. Utóbbiak miatt még sok hajszálunk fog kihullani!

Új motorral jön a Worms Revolution

A Team 17 pénteken jelentette be, hogy az év végén új epizóddal bővül a Worms-sorozat. A Worms Revolutionre érdemes lesz odafigyelni, ugyanis a játékot vadiúj engine-nel vértezték fel a fejlesztők, ami ugyan oldalnézetes marad, mint a klasszikus epizódoknál, maga a megjelenítés mégis 3D-s lesz.