WRC 3: FIA World Rally Championship PC, PS3, Vita, X360

A 2012-es WRC-évadot feldolgozó autószimulátor a Black Bean jóvoltából.
1350155413

Megjelent a WRC 3, itt a launch trailer

Tegnap óta kapható a Milestone-féle WRC harmadik felvonása, ennek apropóján a játék launch trailere is elérhetővé vált, amiben összefoglalják a készítők, hogy mire számíthatunk, ha az ő fejlesztésükre voksolunk. Na, nem mintha manapság dúskálnánk a ralis címekben.
1349992830

WRC 3: FIA World Racing Championship teszt

Mi tesz egy pilótát világbajnokká? Az elszántság? A bátorság? Vagy a sebesség? Nem. Egy győztesnek ennél többre van szüksége. Döntéseket kell hoznia, áttörve autója teljesítményét, és saját képességeinek határait, döntéseket, melyek életének következő másodperceit határozzák meg.
1349522015

Mexikóból jelentkezik a WRC 3

Újabb előzetest kapott a WRC harmadik része, a Milestone ezúttal egy mexikói versenyt mutat be a tisztelt nagyérdeműnek. A futam során egy falucska utcáiról rajtolunk, majd ezután jönnek a közeli hegyek szerpentinjei, ahol annyit kanyargunk, hogy tutira szédülés lesz belőle...
1349103640

WRC 3 - traileren a Challenges mód

A sima versenyhétvégéken felül a WRC 3 karriermódjában számos kihívást is teljesíthetünk speciális események formájában. Ugyan a játék szerves része továbbra is a rali, de azért pezsdítően hathat a Challenges mód kínálata. Mindenről bővebben beszéljen az új előzetes!
1347696009

WRC 3 - mozgásban a walesi rali

Bizonyára már minden érdeklődő kipróbálta a WRC 3 héten megjelent demóját, így az első tapasztalatokon túl vagytok. Végérvényesen beköszöntött az ősz: esik az eső és fúj a szél - ideális viszonyok egy jó kis ralihoz. Walesben minden nedves és ragacsos körülmény adott.
1347462000

Elérhető a WRC 3 demója

A Milestone kiadta a WRC 3 kipróbálható verzióját PlayStation Networkön, az xboxosoknak viszont péntekig kell várniuk arra, hogy lenyomják a spanyol rali egyik szakaszát Sébastien Loebbel. Kiderül hát, hogy tényleg radikális változásokat hoz-e a WRC hivatalos licencével felvértezett videojáték.
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1345820429

WRC 3 - ralizás Argentinában

Hasonlóan az igazi versenynaptárhoz, a WRC 3-ban is megtaláljuk a világ egyik leghíresebb versenyét, az argentin Phillips Rally-t. A Holdbéli táj szépsége az egy dolog, igazi embert próbáló feladat a rázós és ugratókkal teli terepen érvényesülni. Lássuk, hogy a Milestone játékában hogyan néz ki!
1344070843

WRC 3 - fejlesztői naplón a stílus és a grafika

A Milestone útjára bocsájtotta a WRC 3 fejlesztői naplósorozatának első darabját, melyben a grafika és design sajátosságairól hull le a lepel. Vajon harmadik nekifutásra végre tisztességes ralis címet kapunk? A hivatalos licencet nem lenne szabad elherdálni. Megtörik-e a jég?
1343462452

WRC 3 - ilyen lesz a spanyol rali

A Black Bean marketinggépezete beindult - szinte folyamatosan záporoznak az új anyagok az idei WRC szezont feldolgozó játékából. Az állóképek után most tömény játékmeneti felvétellel gazdagodtunk, melyben megcsodálhatjuk a spanyol rali egyik látványos szakaszát.