Project X Zone 3DS

A Sega, a Namco és Capcom harcosai esnek egymásnak ebben a crossoverben.
1373299256

Brit toplista: még mindig a The Last of Us vezet

A The Last of Us az első olyan cím 2013-ban, ami egy teljes hónapon keresztül vezette a brit játékeladási toplistát, és ugye ki tudja, meddig őrizgeti majd az aranyérmet az uborkaszezon kellős közepén.
1358841668

Európában is megjelenik a Project X Zone

A Namco Bandai, a Sega és a Capcom közös crossovere, a Project X Zone Észak-Amerikában és Európában is napvilágot lát. A Nintendo 3DS-re fejlesztett cím Japánban már tavaly óta elérhető.
1341223230

Project X Zone - kiadók harca 3DS-en

Ha a Project X Zone egy újabb verekedős cím lenne, a kutya se lenne rá kíváncsi Japánon kívül. De arról van szó, hogy a Namco Bandai, a Sega és a Capcom játékhősei esnek egymásnak az utóbbi évek legtartalmasabb crossoverében - így már változik a képlet. Új videó érkezett.
1335171637

Befutott az első Project X Zone trailer

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, a Sega, a Namco Bandai és a Capcom összefogott és egy zseniális crossovert tesz le az asztalra Project X Zone címmel. A kiadók jellegzetes karakterei egymásnak esnek egy hamisítatlan bunyós címben. Itt vannak az első képsorok.
1334224855

Project X Zone - három kiadó harcosai egy játékban

Zseniális crossovert jelentettek be a minap Nintendo 3DS-re. A Project X Zone igazi sztárparádé, elvégre a Sega, a Capcom és a Namco Bandai híres karakterei csapnak össze egyetlen játékban. Két pár esik egymásnak egyszerre, s a stratégiázásnak is fontos szerep jut. Képeink is vannak!