Soul Sacrifice PlayStation

A Sony belső fejlesztésű akciójátéka vérmes szörnyekkel és mágusok csatáival.
1338982930

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...
1338969807

E3 2012: Itt a Soul Sacrifice előzetese

A PlayStation Vita talán legjobban várt címéről beszülünk a Soul Sacrifice esetében, mely magán viseli a Monster Hunter jegyeit, a design pedig olyan elborult, mintha egyenesen Clive Barker fejéből pattant volna ki. Keiji Inafune új játékát kéretik megkülönböztetett figyelemmel kísérni.
1338724841

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.
1336840591

Itt a teljes Soul Sacrifice prezentáció

A héten lezajlott Tokyo International Forumon mutatta be Keiji Inafune a legújabb játékát. A Soul Sacrifice-ról már többször hallottunk a héten, az első kedvcsinálók után most valódi játékmeneti pillanatoknak örülhetünk. Az biztos, hogy brutális és elmebeteg címmel van dolgunk.
1336653043

Gerinctépés az új Soul Sacrifice trailerben

Egyre jobban tetszik nekünk a Soul Sacrifice - lassan ki is jelenthetjük, hogy ez az egyik favoritunk PS Vitára. Nem csupán a brutalitásával hódít, hanem a nyomasztó és groteszk hangulatával. Az első igazi előzetest már megtekintheti mindenki. Vigyázat, ütős anyag!
1336587785

Morbid képeken a Soul Sacrifice

A minap kiderült, hogy PS Vitára készülő Monster Hunter-klónt, a Soul Sacrifice-t a Marvelous Entertainment fejleszti, Keiji Inafune bábáskodása felett. Egy démoni könyvről szól a történet, melyben átélhetjük a rettenetes sorokat testközelből. Zseniális artworkök és képek futottak be.
1336489380

Megérkezett az első Soul Sacrifice teaser

A Sony a múlt hónapban jelentette be a saját Monster Hunter klónját, Soul Sacrifice néven. Ebből a címből kaptuk meg most az első mozgóképet. Az alapötlet nem rossz: ebben az eltorzult fantasy világban minden hájjal megkent mágusok vívják harcukat, s közben számos szörnnyel végeznek.
1334840420

A Sony bejelentette a Soul Sacrifice-t

A japán cég belső fejlesztésű akciójátékot készít PlayStation Vitára. Az erősen Monster Hunterre emlékeztető Soul Sacrifice erőteljes hangulattal bír. Groteszk szörnyeket aprítunk benne, s a világban toprongyos mágusok vívják kíméletlen csatájukat. Az első látnivalókkal szolgálhatunk.