007 Legends PC, PS3, WIIU, X360

Csaknem féltucat klasszikus James Bond-film történései elevenednek meg a legújabb 007-es játékban.

Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!

Bezárt a 007 Legends fejlesztőcsapata

Az 1988-ban alakult, angliai székhelyű Eurocom lehúzta a rolót. A botrányos minőségű 007 Legends fejlesztőinek játékaira nem haraptak rá a vásárlók, nehéz anyagi helyzetbe kerültek, és végül a bezárás mellett döntöttek.

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

Úgy fest, a 007 Legends újabb szöget jelentett abba a bizonyos koporsóba, az Eurocom óriási leépítésekre kényszerült az utóbbi időben. A hivatalos közlemény szerint az átszervezések a csapat többségét érintik, jóllehet igyekeztek a lehető legtöbb állást megmenteni.

007 Legends teszt

Vajon hányszor volt már felrázva és nem keverve az a bizonyos vodka-martini az elmúlt évtizedek során? Most, a GoldenEye 007 fejlesztőin a sor, hogy a klasszikus elődhöz méltó színvonalon nyújtsák át James Bond válogatott kalandjait egyetlen videojátékban. Lehet, jobban jártunk volna, ha inkább keverik a mámorító italt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

007 Legends - előzetes a megjelenés mellé

Úgy látszik, ma a launch trailerek napját éljük. A héten jelenik meg a legújabb James Bond-játék az Eurocom és az Activision jóvoltából. A 007 Legendsben helyet kap a klasszikus mozifilmekből hat misszió, de az új Skyfallból is szemezgettek a fejlesztők.

Látnivalókon a 007 Legends

Éppen tegnap töltötte be az ötvenedik születésnapját az első James Bond-film, ennek apropóján az Activision bőséggel adagolta a mozisorozat klasszikus epizódjait feldolgozó 007 Legends látnivalóit. Kikerült a játék intrója, emellett húsz screenshotot is betáraztunk.