Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

A Karib Tenger Kalózai című film második részére épülő új akciójáték a Bethesda-tól.

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Karib-tenger Kalózai 4 - Új rendezővel

Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.

Angol vegyes toplista (Július 23-29)

Íme a múltheti, angol eladási toplista - ezúttal a britek sem tudtak meglepetést okozni: sehol egy menedzser-, sehol egy krikettjáték. Mi történik itt? :)

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

Esti képparádé 240 screenshottal!

Rengeteg képpel frissült ma is galériánk: érkeztek új Test Drive, Pro Evolution Soccer, Pirates of the Carribean és Jade Empire screenshotok is többek között!

E3 2006: További két lineup a horizonton

Ma estére további két kiadó küldte el az E3-on bemutatni kívánt játékok névsorát. A következő felsorolásban a Buena Vista Games és az Activision művei láthatók.

Jack Sparrow és a Ubisoft

A Ubisoft és a Bethesda Softworks egyezményt írt alá, mely szerint a francia kiadó fogja publikálni a legújabb Pirates of the Caribean játékot.

PREMIER: Pirates of the Caribbean 2

A Bethesda újabb remek kalózos-hajózós-kardozós akciójátékot készít a Karib Tenger Kalózai című film második részére építve.