Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1336469451

Formálisan is bejelentve a Company of Heroes 2

Bár nem tudjuk, hogy a Relic Entertainment mennyire megy bele a második világháború keleti frontjának borzalmaiba - éhínség lévén ehetünk-e az elhullott bajtársainkból? Mindenesetre a múlt heti újságszkennek után a THQ bejelentette a Company of Heroes 2-t. Itt az első kép.
1336140018

E3 2012: Ott lesz a THQ is, de stand nélkül

Az utóbbi hónapokban attól hangos a játéksajtó, hogy a THQ-nak nem megy jól a szekere. Éppen ezért bár kinn lesz az idei E3-on a jövő hónapban, játékot is mutatnak be, de a kiállításon nem lesz saját standjuk. Mint ismeretes, rendkívül drága egy placcot bérelni.
1336122000

Végre bemutatkozik a Company of Heroes 2

Sokan vártak már rá, és bár egy ideje a THQ hivatalosan is kommunikálja, hogy számozott folytatást kap a Company of Heroes, a PC Gamer új számának hasábjain végre teljes valójában bemutatkozott a játék. Sapkát, sálat elővenni, a keleti frontra megyünk vodkát inni!