Of Orcs and Men PC, PS3, X360

Felcserélődnek a szerepek a Cyanide és a Spiders szerepjátékában, hős lovagok helyett gusztustalan orkok lesznek a karaktereink. Éljenek a gonoszok!
1349856023

Még egy előzetes az Of Orcs and Menhez

A nagy heti játékmegjelenések mellett elrajtol a Cyanide akciójátéka, melyben egy drabális orkot és egy csenevész goblint irányíthatunk a gonosz oldal színeiben. Semmi sem lehet szebb az önmagát elemésztő emberi társadalom terrorizálásánál, s talán még jó is kisülhet belőle.
1349454606

Of Orcs and Men - videón a két haver

Még az is meglehet, hogy az idei év nagy meglepetése lesz az Of Orcs and Men, elvégre főhőseink ezúttal a gonosz oldalt képviselik. A tizenkettő egy tucat fantasy világban ugyanúgy vannak lovagok és varázslók, ám ezúttal egy izomkolosszus orkot és egy töpörödött goblint irányíthatunk.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1341592481

Sztoritrailert kapott az Of Orcs and Men

Balgaság lenne elsiklani a Focus Home Interactive és a Cyanide Studios közös játékán, elvégre egy igazi gonosz főhőst személyesítünk meg benne. Az Of Orcs and Men-ben az lesz a célunk, hogy változatos eszközökkel vágjuk kupán az ájtatos és békés emberfiát. Friss előzetes érkezett.
1338444031

E3 2012: Of Orcs and Men kedvcsináló

A kiállítást megelőző dömping közepette nehéz megtalálni az igazán érdekes próbálkozást, ám a Cyanide és a Spiders közös próbálkozása, az Of Orcs and Men egy csapásra utat talált a szívünkhöz. Ebben az RPG-ben a gonoszokat irányítjuk a béke követői ellen.