The Ratchet & Clank Trilogy PS3, Vita

Három klasszikus Ratchet & Clank-epizód egyetlen gyűjteményben, HD-ben.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.

Számos Ratchet & Clank-játék tart a PlayStation Plus Premium kínálatába

A széria 20. évfordulója alkalmából számos régebbi Ratchet & Clank-játék tart a PS Plus Premium kínálatába, továbbá a Rift Apart-tulajdonosok is ajándékban részesülnek.

Egy új jelenet a Ratchet & Clank-moziból

A hónap végén debütál a mozikban a Ratchet & Clank-mozifilm, most pedig azt a jelenetet nézhetjük meg az Insomniac jóvoltából, amelyben a két hős elsőként találkozik egymással. Ez egy csodálatos barátság kezdete.

Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.

Jövőre jön az újragondolt Ratchet & Clank

Az Insomniac Games a Twitteren megerősítette, valamikor jövőre mutatkozik be az idei E3-on bejelentett vadonatúj Ratchet & Clank-játék, ami a készítők elmondása szerint nem egy újabb remake lesz.

Részletek a Ratchet & Clank-filmről

Tavaly áprilisban jelentették be a Ratchet & Clank-mozifilmet, ám a Sony jóvoltából most új látnivalókra és infókra tettünk szerint. Minden jel szerint egy eredettörténettel lesz dolgunk, amely nagy kanállal merít az első videojátékból.

Elérhető a The Ratchet & Clank Trilogy PS Vitára

Megérkezett Európába a The Ratchet & Clank Trilogy PS Vitás változata. Az Insomniac PS2-es klasszikusainak felújított változata két éve jelent meg PS3-on, a kézikonzolos verzió tegnap óta kapható.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

E3 2014: Új Ratchet & Clank-játék készül

A Ratchet & Clank is szóba került a tegnapi Sony sajtótájékoztatón. Nem is akárhogyan! Nem csak, hogy folytatást kap a játék, de ugye egy animációs film is készül, melyre úgy tűnik, már jövő év elején meg is vehetjük a jegyet.

PS Vitára is kijön a Ratchet & Clank-kollekció

PlayStation Vitán tiszteletét teszi az a kétéves kollekció, amibe a Ratchet & Clank-sorozat első három részét pakolta bele felújítva a Sony és az Insomniac - nem is kell rá sokat várni.