80 Days

Verne Gyula 80 Nap Alatt a Föld Körül című regényén alapuló kalandjáték.

Kalandra kerekednek a kerekasztal lovagjai

Arthur király és a brit sötét középkor legendái szolgálják a táptalajt az inkle stúdió következő játékának. Azonban a jól ismert történeteket ezúttal szörnyű titkok és fordulatok árnyékolják be.

Humble Bundle a jó történetek kedvelőinek

Újabb akcióval jelentkezett a Humble-csapat, ezúttal olyan játékokra csaphattok le, amelyeknél a sztoriközpontúság a közös nevező. A Her Story is része a felhozatalnak, a nagy sikerű indie fejlesztés már fillérekért vihető.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Újabb négy trailer érkezett!

A mai napra egész kis trailer áradat érkezett már, de most még hozzájuk szegődött négy új darab! Jó mozizást!

Ropogós képek a galériában!

Kaptunk néhány vadi új képet készülő játékokból. Van itt Dream Stripper, Need for Speed, Perfect Dark Zero, Prince of Persia 3, Supreme Commander, meg minden jóság!

PREMIER: 80 nap alatt a Föld körül

Kalandjáték készül Verne Gyula: 80 nap alatt a Föld körül című regényéből. Az anyagot a Frogwares írja, és a jelek szerint igen kellemes lesz...