Ascend: Hand of Kul X360

Ígéretes fantasy brawler XBLA-ra a Toy Soldiers alkotóitól.

Ascend: Hand of Kul - kihúzzák a dugót

Tavaly szeptemberben startolt el Xbox 360-on az ingyenesen játszható Ascend: Hand of Kul, ám novemberben a Microsoft bezárja a szerepjáték szervereit a gyér érdeklődésre való tekintettel. A Steamen folytatódik a móka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.

PC-re költözik az Ascend: Hand of Kul

A Signal Studios free-to-play szerepjátéka immáron 2,5 millió felhasználót tudhat maga mögött az Xbox Live-on. Jó hír, hogy az alkotás a Steamen is napvilágot lát a jövő hét folyamán. Kellemes darab, ezt meg kell hagyni.

Így háborúzz a Ascend: Hand of Kulban

Free-to-play szerepjáték érkezik Xbox Live-ra az idén, az Ascend: Hand of Kul még tavaly mutatkozott be az E3-on, jelenleg a zárt bétateszt zajlik. Nézzünk bele az új trailer segítségével!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: XBLA-játékáradat a Microsoft showján

Nem kevesebb, mint négy Xbox Live-ra készülő játékot mutattak be az E3-on. Az Ascrend: New Gods, a LocoCycle, a Matter és a Wreckateer egyaránt látható volt mozgásban, így ömlesztett formában, egy cikk keretei között számolunk be róluk. Te melyikkel játszanál?