LocoCycle X360, XBOXONE

Motoros anyagon ügyködnek a Twisted Pixel srácai.

Szakított a Microsofttal az egyik fejlesztőcsapata

A Twisted Pixel négy éve került a Microsoft fejlesztőstúdiói közé, a minap azonban bejelentette a szakítását a redmondiakkal. Korábban a Bungie függetlenedett ehhez hasonló módon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik a LocoCycle

A Twisted Pixel teljes titokban dolgozott a LocoCycle PC-s verzióján, amely Valentin napján jelenik meg az Xbox 360-as változattal egy időben. Az Xbox One nyitócíme egy őrült motorverseny élőszereplős jelenetekkel dúsítva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Élőszereplős traileren a LocoCycle

A Microsoft türelmesen csepegteti a látnivalókat az Xbox One fontosabb megjelenéseiből, most éppen a Twisted Pixel új Xbox Live-játéka, a LocoCycle kapott egy élőszereplős trailert. Beteg.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

E3 2013: Xbox One-nyitócím lesz a LocoCycle

A Twisted Pixel tavaly bejelentett játéka Xbox One-ra is megjelenik, ráadásul mindjárt a konzol rajtjakor elérhetővé válik. A csapat szebb grafikát, nagyobb felbontást és simább megjelenítést ígér a next-gen változat kapcsán.

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: XBLA-játékáradat a Microsoft showján

Nem kevesebb, mint négy Xbox Live-ra készülő játékot mutattak be az E3-on. Az Ascrend: New Gods, a LocoCycle, a Matter és a Wreckateer egyaránt látható volt mozgásban, így ömlesztett formában, egy cikk keretei között számolunk be róluk. Te melyikkel játszanál?