Nintendo Land WIIU

Ami a Wii-nek a Wii Sports, az a Wii U-nak a Nintendo Land. Tizenkét minijáték egy csomagban, a család minden tagjának.
1366794000

Még mindig nem megy jól a Nintendónak

Közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját a Nintendo, a japán konzolgyártó már a második évet zárja üzemi veszteséggel. A következő már sokkal jobb lesz állítólag. Állítólag.
1362875397

Nintendo Land teszt

Ne ragozzuk túl, a Nintendo Land az lesz a Wii U-nak, ami a Wii Sports volt a Wii-nek: egy olyan valami, ami egyszerre térképez fel, mutat meg, és nem mellesleg szórakoztat is.
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1347531362

Wii U - a japán árazás már megvan

Japánban már bejelentették, hogy mikor és milyen áron kerül boltokba a Nintendo újgenerációs konzolja, a Wii U: a masina megfizethetőnek, de a tabletkontroller méregdrágának tűnik. A Nintendo emellett a nyitócímekről, a pontos specifikációkról és egy hűségprogramról is beszélt.
1339920000

Jimmy Fallon most a Wii U-val bohóckodik

Folyatódik a Jimmy Fallon játékhete, a legutóbbi adásban a Nintendo Wii U-t próbálta ki a mester. Reggie Fils-Aime alapos bemutatóval készült, az ötperces jelenetbe belefért a Nintendo Land és a ZombiU rövid ismertetője is - más kérdés, hogy utóbbiból csak az arcunkat zombivá alakító minijátékot sikerült kipróbálni.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!