Deadfall Adventures PC, PS3, X360

A lengyel Farm 51 munkája, mely nagy kanállal merít az Unchartedekből. FPS a kicsike.
Típus: Akció, FPS, Kaland

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Közeledik a november, így a Microsoft elárulta, hogy milyen játékok erősítik majd a következő hónapban a Games with Gold kínálatát. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live előfizetői.

PS3-ra is megjelenik a Deadfall Adventures

Pár hónapos késéssel, de PlayStation 3-ra is megjelenik a The Farm 51 kalandjátékos elemekkel megspékelt FPS-e, a Deadfall Adventures. Az új változatban több javításra és bővítésre is lehet számítani.

Deadfall Adventures teszt

Nem sikerült jól a múlt hetem. Lázasan feküdtem otthon, ráadásul a Deadfall Adventurest is sikerült kifogni tesztelésre - és ami még durvább, utóbbi volt a rosszabb.

Deadfall Adventures - trailer a dzsungelről

Tegnap óta kapható a Deadfall Adventures, ennek apropóján befutott a játék utolsó helyszínbemutató videója is. A főszerepet ezúttal a dzsungel kapja - klasszikus kalandorszívató tereppel van dolgunk.

Deadfall Adventures - irány a sarkvidék!

Az Indiana Jones- és az Uncharted-hangulatot FPS-ben megörökítő Deadfall Adventures a dzsungelek és a sivatagok mellett a sarkvidéken is tesz egy kitérőt. Erről szól az új előzetesünk is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

Deadfall Adventures - kalandozás a Szaharában

A Farm 51 akciójátéka a jövő héten jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, addig is néhány perc gameplay-jel kell beérnünk. Afrika legnagyobb sivatagába kutathatunk kincsek után, amikre az ellenség is feni a fogát.

Filmes traileren a Deadfall Adventures

A kalandfilmek szinte minden létező kelléket eldurrogtatják a Deadfall Adventures legújabb előzetesében, amely egy renderelt videó, viszont annál hangulatosabb. Az Indiana Jones rajongói külön figyeljenek!

Képeken a Deadfall Adventures

Masszív képzuhatag érkezett a Deadfall Adventuresről, amit korábban az Uncharted-FPS-nek csúfoltunk. Való igaz, a történelmi kalandfilmek kedvelői el lesznek kényeztetve. Kíváncsi vagy a gyűjtői kiadásra?

Képeken a Deadfall Adventures

Az Uncharted- és a Painkiller-játékok furcsa elegyének tűnik a Deadfall Adventures: amíg odaérsz a piramisokhoz, kalandornak érzed magad, de utána mindent elborít a sötétség, és instant démonvadász lesz belőled.