Army of Two: The Devil's Cartel PS3, X360

A mexikói drogkartellek ellen vonulunk harcba a harmadik Army of Two-ban.
Típus: Akció, coop, TPS

Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.

Next-gen játékon dolgozik a Visceral Games

A Dead Space és az Army of Two: The Devil's Cartel fejlesztői már a következő generációra fejlesztenek - derült ki az egyik tag önéletrajzából. Maradnak a kaptafánál, azaz legújabb alkotásuk ismét shooter lesz.

Army of Two: The Devil's Cartel teszt

Újabb sorozat, amihez eggyel több részt adtak ki a kelleténél. Az Army of Two: The Devil’s Cartel az idei év egyik legjellegtelenebb címe: nem mondanád rá, hogy rossz, de attól még sótlan. Márpedig a tequilát sóval fogyasztjuk.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Launch traileren az Army of Two: The Devil's Cartel

Kereken egy hét múlva jelenik meg a kooperatív örömökre kihegyezett Army of Two legújabb része, melyben a dél-amerikai drogkartellekkel számolnak le csiricsáré maszkos főhőseink. Itt az utolsó előzetes.

Army of Two: The Devil's Cartel - íme, a videoklip

Mint ismert, Big Boi és B.o.B. Double or Nothing címmel külön nótát írtak az Army of Two: The Devil's Cartel tiszteletére, aminek a videoklipje a minap futott be. A játék demója már letölthető egyébként.

A jövő héten jön az új Army of Two demója

Az EA bejelentette, hogy március 12-én jelenik meg az Army of Two: The Devil’s Cartel kooperatív mókára kihegyezett demója, melyben túszmentési feladatot látunk majd el. Az örömhír mellé újabb előzetes futott be

Army of Two: The Devil's Cartel - akció a köbön

Annyi bizonyos, hogy az új Army of Twóban nem lesz hiány a parázs akciójelenetekben - szinte olyan érzésünk van, mintha egy hollywoodi kasszasikert néznénk látványos robbanásokkal és tűzpárbajokkal.

Éjszakai képek az új Army of Two-ból

Vegytiszta utcai harcoknak nézünk elébe az Army of Two: The Devil’s Cartelben. Az EA most kiadott egy csokornyi új screenshotot a Frostbite 2 által hajtott lövöldözős játékból. Visszaesik vajon a helyi drogpiac forgalma?