Army of Two: The Devil's Cartel PS3, X360

A mexikói drogkartellek ellen vonulunk harcba a harmadik Army of Two-ban.
1666099800

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.
1427385905

Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.
1369148402

Next-gen játékon dolgozik a Visceral Games

A Dead Space és az Army of Two: The Devil's Cartel fejlesztői már a következő generációra fejlesztenek - derült ki az egyik tag önéletrajzából. Maradnak a kaptafánál, azaz legújabb alkotásuk ismét shooter lesz.
1365458495

Army of Two: The Devil's Cartel teszt

Újabb sorozat, amihez eggyel több részt adtak ki a kelleténél. Az Army of Two: The Devil’s Cartel az idei év egyik legjellegtelenebb címe: nem mondanád rá, hogy rossz, de attól még sótlan. Márpedig a tequilát sóval fogyasztjuk.
1364923145

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.
1364230800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.
1363942854

Launch traileren az Army of Two: The Devil's Cartel

Kereken egy hét múlva jelenik meg a kooperatív örömökre kihegyezett Army of Two legújabb része, melyben a dél-amerikai drogkartellekkel számolnak le csiricsáré maszkos főhőseink. Itt az utolsó előzetes.
1363172400

Army of Two: The Devil's Cartel - íme, a videoklip

Mint ismert, Big Boi és B.o.B. Double or Nothing címmel külön nótát írtak az Army of Two: The Devil's Cartel tiszteletére, aminek a videoklipje a minap futott be. A játék demója már letölthető egyébként.
1362639649

A jövő héten jön az új Army of Two demója

Az EA bejelentette, hogy március 12-én jelenik meg az Army of Two: The Devil’s Cartel kooperatív mókára kihegyezett demója, melyben túszmentési feladatot látunk majd el. Az örömhír mellé újabb előzetes futott be
1362124828

Army of Two: The Devil's Cartel - akció a köbön

Annyi bizonyos, hogy az új Army of Twóban nem lesz hiány a parázs akciójelenetekben - szinte olyan érzésünk van, mintha egy hollywoodi kasszasikert néznénk látványos robbanásokkal és tűzpárbajokkal.