Might & Magic: Heroes Online PC

Free-to-play MMO-ként tér vissza a Heroes sorozat.
1644867004

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.
1448456400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét valamivel lazább lesz játékmegjelenések szempontjából, már abban az esetben, ha nem vagy Bloodborne-rajongó: neked valószínűleg az új DLC-vel telnek majd az elkövetkező napjaid.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1362751200

Might & Magic: Heroes Online - gameplay élesben

A tavalyi GamesComon jelentették be a free-to-playben játszható Might & Magic: Heroes Online-t. Hamarosan kezdetét veszi a zárt bétateszt, s most végre a játékmenetet is szemügyre vehetjük.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1345114355

GC 2012: Might & Magic: Heroes Online bejelentés

A Ubisoft a tegnapi konferenciáján jelentette be, hogy free-to-play online játék készül a Heroes-széria nyomán. A Might & Magic: Heroes Online nem összekeverendő a Heroes of Might & Magic Online-nal, viszont ez is böngészős lesz, ráadásul a sorozat minden fontos védjegyét magán viseli majd állítólag.