Plants vs. Zombies 2: It’s About Time IPHONE, MAC, Mobil, PC

2013 első felében érkezik a növények és zombik összecsapásának következő fejezete.

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Ezért rúgták ki a Plants vs. Zombies alkotóját

Érdekes információk láttak napvilágot a Plants vs. Zombies alkotójáról. Úgy hírlik, George Fant a pay-to-win modellel szembeni tiltakozása miatt rúgta ki évekkel ezelőtt az Electronic Arts.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

E3 2015: Teaseren az új Plants vs. Zombies

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy az EA a jövő héten bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A múlt heti pletykák után már egy hivatalos teaser erősíti bennünk a gyanút. Lehet vágni a centit!

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Ilyen volt az Electronic Arts elmúlt negyedéve

Először jelentett az Electronic Arts az új vezérigazgatójával, Andrew Wilsonnal: a számai nem okoztak meglepetést, jobb híján viszont csak a digitális eredményeivel büszkélkedhetett a kiadó.

Plants vs. Zombies 2 - októberben Androidra is

Lapértesülések szerint októberben fut be az androidos mobilokra és tabletekre a Plants vs. Zombies második része. Az Electronic Arts még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenési dátumot.

Óriási siker a Plants vs. Zombies 2

Bár még csak iOS-en rajtolt el, a Plants vs. Zombies 2 óriási siker: a free-to-play játékot már most többen töltötték le, mint az eredeti részt a teljes pályafutása során. Év végén jön a többi változat is.

Tölthető a Plants vs. Zombies 2

A várakozásnak végre, mától tölthető le a Plants vs. Zombies második része. Ha érdekelt vagy a palánták és a zombik vérre menő háborújának eldöntésében, és van iOS-es kütyüd, irány játszani!