Happy Wars PC, X360, XBOXONE

Free-to-play brawler Xbox Live-ra a Toylogic jóvoltából.

E3 2014: Az első galériafrissítés

Már most rengeteg kép gyűlt össze az E3-on részt vevő játékokról: igyekeztünk szorgalmasan leszüretelni őket, most pedig egy kalap alatt átnyújtjuk nektek a Metal Gear Solid 5, a Forza Horizon 2 és sok más cím screenshotjait.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

PC-re is megjelenik a Happy Wars

PC-n is elrajtol a 2012-es Happy Wars, ami azért volt érdekes elsősorban, mert ez volt az első free-to-play játék, ami megjelenhetett az Xbox 360-ra. A számítógépes változat bétatesztje a jövő héten indul.

PC-re is jön a Batman: Arkham Origins Blackgate?

Ismét szivárgásnak indult a Steam adatbázisa, számos be nem jelentett folytatást és korábbi konzolos címek PC-s átiratát szellőztetve meg. Lehet, hogy Windowsra is megjelenik a Batman: Arkham Origins Blackgate?

Happy Wars villámteszt

A Happy Wars neve valószínűleg többeknek ismeretlenül cseng, nem meglepő. A játék közel sem kapott akkora hátszelet, mint más letölthető címek, noha a jelentősége megkérdőjelezhetetlen: ez az első free-to-play anyag, ami megjelent az Xbox 360-ra.

Jövő héten jön az első free-to-play játék Xboxra

A jövő héten rajtol el az Xbox 360 első free-to-play címe, a Happy Wars. Sikerüljön bárhogy, a program megjelenése vízválasztó lesz, elvégre a Microsoft üzletpolitikája eddig nem igen engedte meg, hogy a fejlesztők ingyen árulják a portékájukat, és a mikrotranzakciók útján termeljenek hasznot maguknak.

Free-to-play játék érkezik Xbox Live-ra

Az Xbox Live-on eddig nagyon kevés ingyenes játék látott napvilágot, és azok is reklámnak készültek, most viszont megtörhet a jég: úton van az első igazi free-to-play cím Xbox 360-ra! A Happy Wars harminc fős összecsapásoknak teret engedő akciójáték lesz, sajátos körítéssel.