Formula 1 Championship Edition

Playstation 3 exkluzív Forma 1-es játék a Sony-tól. Nagyon kemény anyag, nem csak a száguldó cirkusz szerelmeseinek! :)
Típus: Autóverseny, F1

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

PlayStation 3 - újabb Starter Pack jön Európába

Egy francia weboldal szerint a Sony újabb Starter Pack-et akar kiadni Európában más játékokkal, de változatlan áron - persze a régiért cserébe.

Formula 1 Championship Edition

Eszetlen időszakot választott a Sony, mikor a Formula 1 Championship Edition megjelenéséről döntött. A játék Egyesült Államokban február végén, míg Európában március utolsó napjaiban, pont a 2007-es F1 szezon kezdetén került a boltok polcaira. Ezzel még nem is lenne semmi gond, ha nem a 2006-os csapatfelállás szerepelne a játékban!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

LIVE BLOG: PS3 Party @ Gamekapocs

A Sony jóvoltából lehetőségünk nyílt egy héttel az EU premier előtt kipróbálni az új Playstation 3 konzolt. Olvasd serényen blogunkat, és tudj meg mindent a masináról!

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Megérkeztek az első PlayStation 3-demók

Az Xbox Live-hoz hasonló rendszerről tölthetőek már le az első PS3-játékok kipróbálható változatai, illetve már nem egy trailer tölthető le és tekinthető meg.

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

TGS 2006: Újabb screenshot adag érkezett

Csak úgy özönlenek a képek a Tokyo Game Show-ról. Ismét rengeteg screenshot érkezett, amit a Playstation 3 rajongóknak kötelező leellenőrizniük!

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.