Tales of Xillia 2 PS3

Folytatódik a Tales of-széria, a Tales of Xillia 2 megint PS3-exkluzív.
1409052600

Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.
1408383960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük. A héten már érkezik néhány olyan játék, ami sokatokat érdekelhet, jóllehet ezek inkább portok, lemaradt verziók. A Diablo III: Ultimate Evil Edition mellett a Plants vs. Zombies: Garden Warfare is új verziókat kap.
1373263210

Európában is megjelenik a Tales of Xillia 2

Habár még az első részt sem kaptuk meg nyugaton, a Namco Bandai bejelentette, hogy a jövő év folyamán mi is megkapjuk a JRPG folytatását PlayStation 3-ra. A franciáknál rendezett Japan Expón már egy trailert is levetítettek.
1351432800

Tales of Xillia 2 - egy raklap mozgókép

Még mindig nem tudjuk biztosan, hogy jön-e Európába a Tales of Xillia, azonban tudjuk, hogy a Gamekapocs olvasói között is sokan szeretik a sorozatot, és kíváncsiak rá, mi történik a második résszel. Nos, most három előzetes is érkezett hozzá a Namco jóvoltából.
1347796932

Tales of Xillia 2 - parányi tévéreklám

Habár nyugaton nem mondhatni, hogy a legnépszerűbb szerepjátékok közé tartozik a Tales of Xillia, mindenesetre az tény, hogy kicsi, de stabil rajongói bázisa van az egyedi látványvilággal megáldott, komplex szerepjátéknak. Japán után valamikor mi is megkapjuk majd!