Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.

Fallout 3 Operation Anchorage DLC

A tavalyi év legkiemelkedőbb szerepjátékához megérkezett az első letölthető tartalom. Az Operation Anchorage azon túl, hogy rövidke játékidővel bír, a korábbi koncepciótól teljesen eltérő játékmenetet kínál. A DLC-t úgy kell elképzelni, mint egy beépülő harci szimulátort az alapjátékba, feladat pedig nem lesz más, mint a kommunista Kínától visszafoglalni Alaszkát.

Fallout 3

Az emberi gyarlóság mintapéldája volt, hogy megalkottuk az atomfegyvereket és most tessék, 2277-ben a Föld pont ezeknek hála lett sivárabb és elnéptelenedet. De legalább apáink biztosak voltak benne, hogy a gyermekeiknek sikerülni fog a túlélés, ebben az elferdült amerikai, poszt-nukleáris rémálomban. Beért a több éves fejlesztés, a Fallout 3 eggyel több dimenzióban itt van a monitorainkon, újra előmerészkedhetünk a bunkerünkből, hogy feltérképezzük az atomtámadás sújtotta külső világot.

Fallout 3

Már sötét van. Egyedül ülök a szobában. Régi, hangulatos zene szól, mindent átjár a nukleáris hulladékok büdös, iszonytató szaga. Egy érzés kerít hatalmába. Az érzés, hogy az embernek nem sikerült szembenézni saját magával. Nem lett jobb a világ, sőt. Minden romos, romba dőlt, nincs már ép, tiszta épület a vidéken. Mindenhol lepusztultság van.