Command & Conquer: The Ultimate Collection PC

Óriási C&C-gyűjtemény: a csomagban az eddig megjelent 17 játék kapott helyet.
1712849400

A Command & Conquer uralta márciusban az európai eladásokat

Igaz, főleg a lista második felét, de az EA lépése, amivel elérhetővé tette a sorozat 17 részét Steamen, úgy látszik, hogy nagyon is megtette a hatását az eladásokat nézve.
1710144000

Lehetséges, hogy több felújított játékcsomagot tervez kiadni az EA?

Pár napja annak, hogy a semmiből olyan klasszikusokat tett elérhetővé Steamen az EA, mint a The Saboteur, vagy épp a Command & Conquer The Ultimate Collection, amihez hasonló kollekciókra elméletileg még számíthatunk a jövőben.
1709895600

Kilenc klasszikust tett elérhetővé az EA Steamen

A kiadó váratlanul több olyan játékot is megjelentetett a Valve áruházában, amelyek számos mai felnőtt gyerekkorát meghatározta. Az alkalomhoz külön trailert is készítettek.
1349276400

Megjelent a C&C: The Ultimate Collection

Könnyen lehet, hogy a történelem során soha nem adtak még ennyi jó játékot együtt, ilyen olcsón. Persze a józsefvárosi piacot leszámítva. A Command & Conquer: The Ultimate Collection megrendelésével nem csak 17, nagyrészt fantasztikus játék, de egy darabka történelem is a miénk lehet.
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.