Ingress Mobil, PC

Kiterjesztett valóság Google-módra.
Típus: Akció, Multiplayer

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.

Anime-sorozat készül az Ingress alapján

A Niantic első nagy áttörése a mobilos kiterjesztett valóság piacán az Ingress nevezetű sci-fi volt. A Netflix jóvoltából pedig hamarosan a tévéképernyőkön köszönhet majd vissza a különös program világa.

Újraindul a Pokémon Go-csapat első játéka

Sűrű év vár a Nianticra, a Pokémon Go fejlesztőcsapata ugyanis nemcsak egy Harry Potter-játék fejlesztésébe vágott bele, de azt is eltökélte, hogy felturbózza és újraindítja első játékát, az Ingresst.

iOS-en is elrajtolt az Ingress

Tegnap óta iPhone-nal és iPaddel is játszható a Google kiterjesztett valóságban játszódó MMO-ja, az Ingress. Egy ingyenes appot kell mindössze letöltened, és indulhat is a virtuális háború!

Ingress - kiterjesztett valóság Google módra

Csak egy olyan tőkeerős és hallatlan energiával rendelkező cég képes feje tetejére állítani az úgynevezett AR-játékokat, mint a Google. A cég kiterjesztett valóságot kínál egy egyszerű androidos telefonnal: ez az Ingress, melyben a gamerek a világ ellenőrzéséért küzdenek.