PlayIT

A Budapest Gameshow utódaként bemutatkozott PlayIT Magyarország legnagyobb játékkiállítása.
Típus: Játékkiállítás

PlayIT - találkozz Trónok harca-sztárokkal!

Az idei, áprilisban sorra kerülő PlayIT ismét rengeteg izgalmas programmal, előadással és kipróbálható játékkal vár. De ami a legjobb, a Trónok harca két ismert színésze is ellátogat a kiállításra.

Képek a PlayIT-ről

Itt vagyunk a tavaszi PlayIT-en. Kivetítőn lehet zombi Hitlert ölni, van Mortal Kombat-bajnokság, találkozhatsz Darth Vaderrel, és egy egész csarnokot kapott a Veletech is. Gyertek, még nem késő elindulni!

PlayIT 2015: Két fővárosi és négy vidéki rendezvény

Örömteli hírrel szolgálhatunk, a PlayIT szervezői ugyanis megerősítették, hogy az idei két budapesti rendezvény mellett négy vidéki nagyvárosba, Debrecenbe, Győrbe, Szegedre és Pécsre is ellátogat a show.

Fotók a karácsonyi PlayIT-ről

Tegnap megvolt az év utolsó nagy gamer rendezvénye. A karácsonyi PlayIT a Millenáris Teátrumban kapott helyet, láttunk cosplay versenyt, Oculus Rift bemutatót, Gamestar év játéka díjazást, meg minden jóságot. Íme a képek!

Fotók a 2014 őszi PlayIT-ről

November 29-30. az őszi PlayIT napja. Kipróbálható a Bloodborne, a The Order: 1886, a The Crew, az Oculus Rift, az Until Dawn, meg minden idei újdonság, ha szombaton nem néztél ki, vasárnap mindenképp pótold!

Próbáld ki a Mad Bulletset a PlayIT-en, és nyerj!

A magyar isTom Games fel akarja támasztani a fénypisztolyos játékokat a legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken. Ha a tavaszi PlayIT-en kipróbálod a Mad Bulletset, Xbox One-t nyerhetsz.

Blogajánló: PlayIT, Assassin’s Creed, év vége

Micsoda heten vagyunk túl! A PlayStation 4 Európában is debütált, a briteknél a legjobban kelendő konzol címet elorozta a PSP-től, online láthattátok, ahogy kicsomagoljuk és kipróbáljuk, valamint sikeresen lezajlott a PlayIT is.

Összefogtunk: megjelent a PlayIT magazin

Megjelent a PlayIT magazin, ami nemcsak a decemberi játékvásár hivatalos újságja, de egyúttal a hazai gamer média példátlan összeborulásának gyümölcse is. És van benne nyomtatott Gamekapocs!

Már augusztus 16-tól jegyet válthatunk a PlayIT-re

December elsején rendezik a PlayIT-et a SYMA-csarnokban, ám már augusztus 16-tól bebiztosíthatod jelenlétedet Magyarország legnagyobb gamer eseményéére. Ráadásul háromféle jegy váltható a rendezvényre.

Hardcore gamer vagy? Most számít a véleményed!

A PlayIT Show szervezői szakmai kerekasztalt hívnak össze, ahol Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényét teheted most még jobbá. Jelentkezz, és segíts a szervezésben!