Street Fighter X Mega Man PC

Rajongói játékot karolt fel a Capcom - a crossover a két népszerű sorozat 25, születésnapja alkalmából jelenik meg PC-re, teljesen ingyenesen.
1522938600

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.
1513587649

Harmincadik születésnapját ünnepli Mega Man

A Tomb Raider-sorozat után egy másik klasszikus is jubilált, az évek során közel 50 különböző epizódot, illetve kiadást megélt Mega Man-sorozat ugyanis a múlt héten harmincadik születésnapját ünnepelte.
1378061298

Nézd meg a Street Fighter-dokumentumfilmet!

A Capcom bárki számára elérhetővé tette azt a Street Fighter-dokumentumfilmet, ami egyébként a sorozat huszonötödik születésnapjára kiadott gyűjtői csomag részeként mutatkozott be.
1365602400

Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.
1355922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.
1355065233

Ingyenes lesz a Street Fighter X Mega Man

Egy szingapúri tehetség zseniális crossoverét felkarolta a Capcom, így a Street Fighter és a Mega Man szerelmesei újabb ingyenesen letölthető címmel gazdagodnak PC-n. A retrojátékok kedvelői figyeljenek!