Final Exam PC, PS3, X360

2D-s, oldalnézetes, akció-orientált platformjátékká degradálják az egykori Obscure című túlélőhorrort.

Launch traileren a Final Exam

A bejelentéskor az Obscure spin-offjának szánt Final Exam ma jelent meg az európai PSN-en, míg Xbox Live-ra november 8-án érkezik. Ennek örömére befutott az oldalnézetes kooperatív cím utolsó előzetese.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.

Kooperatív traileren a Final Exam

A Mighty Rocket Studios 2.5D-s oldalnézetes akciójátékában akár négyen is nyomulhatunk egyszerre, s az összedolgozás élménye teljesen más távlatokat nyit a szörnyek püfölésében. Nézzük meg közelebbről!

Átnevezték az Obscure remake-jét

A Mighty Rocket Studio berkeiben készülő Obscure remake-jét mától Final Exam néven keressétek. A korábbi túlélőhorror mára egy oldalnézetes, arcade játékká degradálódott, érthető hát, hogy mégsem lesz a brand része.

Oldalnézetes játékként rebootolják az Obscure-t

Emlékeztek még az Obscure-ra? A legutóbbi rész 2007-ben jelent meg a Hydravision fejlesztésében. Hangulatos túlélőhorrorral volt dolgunk, ám a minap bejelentett reboot nem biztos, hogy megnyeri a régi rajongókat.