Daylight PC

A Zombie Studios pszichológiai horrorja az Unreal Engine 4-gyel.
Típus: Akció, Horror

Lehúzta a rolót a Zombie Studios

Huszonegy év után hivatalosan is bezárta kapuit a Blacklight: Retributiont és a Daylightot is készítő, Seattle-ben székelő Zombie Studios. A korábbi tagok egy része a frissen alapított Builder Box-nál folytatja a munkát.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

Daylight teszt

Nem várunk az első megállapítással, már most elmondjuk: a Daylight iszonyúan parás játék, sőt mi több, az első Unreal Engine 4-gyel hajtott produktum, bár ebből vajmi keveset veszünk észre. Horror a köbön!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?

Csúszik a Daylight, de van új trailerünk hozzá

Csúszik a Daylight megjelenése, igaz, túl sokáig nem váratnak bennünket a fejlesztők. Kárpótlásként kaptunk egy új trailert és néhány extrán sötét screenshotot is. Para lesz!

Daylight - megvan a pontos dátum

Miután az IGN előzetese pár napja megszellőztette a Daylight megjelenését, a kiadó jóvoltából most már napra pontos dátummal szolgálhatunk. A Zombie Studios horrorjátéka ráadásul egy remek PS4-es funkcióval érkezik.

Áprilisban jön a Daylight

Korábban az idei év elejére ígérték a készítők a Daylight megjelenését, most úgy tűnik, áprilisban futhat be a horrorjáték - legalábbis az IGN ausztrál részlege ezt írja az új előzetesében.

Traileren a Daylight

A Daylightról mindig azt hiszem, hogy ez a Dying Light, pedig hát nem: ha minden igaz, ez félelmetesebb lesz, ráadásul minden egyes alkalommal tud majd meglepetést okozni.

Daylight - képek és részletek

Érdekes infókat kaptunk az első Unreal Engine 4-et használó horrorjáték sztorijáról, amely a nyolcvanas évek elején játszódik a Mid Island Bay Hospitalban. Emellett egy raklap screenshottal bővült a galériánk.

Daylight - minden alkalommal félelmetes

A Zombie Studios horrorjátéka, a Daylight véletlenszerűen generált környezetben játszódik, így minden alkalommal ránk fogja hozni a frászt. Ez a funkció remek újrajátszhatósági értéket ad az Unreal Engine 4-es címnek.