Max: The Curse of Brotherhood X360, XBOXONE

Hősünk Max, a kisöccsét akarja visszaszerezni a sötétség erőitől, ebben pedig mágikus ceruzája lesz segítségére.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába közeledik vészesen a karácsony, ezen a héten sem maradtok játékmegjelenések nélkül: a PlayerUnknown's Battlegrounds végleges változatát is a napokban kapjuk meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Útnak indult Kínában az Xbox One

Egy rövid, utolsó pillanatban bekövetkezett késés után megérkezett az Xbox One a kínai piacra. Ez nem kis dolog, az ázsiai ország lakosai ugyanis tizennégy éve nem vásárolhattak legálisan idegen országból érkező konzolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy fest, a kiadók és fejlesztők is a húsvéti punnyadásra szavaztak, nem lesz sok játékmegjelenés a napokban. Ettől függetlenül akad egy-két érdekes cím, amire érdemes lehet ráúsznotok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenések nem lesznek a héten, de attól még tudunk miből válogatni: átélhetjük majd Bilbo kalandjait legósítva, Xbox 360-on is nyúzhatjuk a Titanfallt, és folytatódik a The Wolf Among Us is.

GDC 2014: Max: The Curse of Brotherhood dátum

A Press Play bejelentette, hogy áprilisban landol Xbox 360-on és PC-n a Max: The Curse of Brotherhood. Hősünk öccsét beszippantotta egy másik dimenzió, varázstollunkkal felvértezve a kiszabadításán munkálkodunk.

Max: The Curse of the Brotherhood teszt

A Max & The Magic Marker néven közepesen sikeressé vált előd után a "folytatás" már Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik. A grafika még színesebb, a hangulat még jobb, a lehetőségeink azonban némileg kevesebbek ebben az egyedi platformerben.

Frissítve: Itt a Max: The Curse of Brotherhood

Egyelőre csak Xbox One-ra. A Puzzle Play alkotását elsőként Xbox 360-ra jelentették be, ám a leköszönő generációs masinára csak jövőre érkezik a Max: The Curse of Brotherhood. Egy raklapnyi képpel is szolgálhatunk.

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.