Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.

Prémium valutát vezet be a Hearthstone, a játékosok nem örülnek

A Blizzard átalakítja a Hearthstone korábbi mikrotranzakciós rendszerét. Az egyenes, valódi pénzben mérhető költések helyére egy prémium valuta kerül, ez azonban a könnyen felboríthatja a játék egyensúlyát.

Rejtély és nyomozás vár ránk a Hearthstone legújabb expanziójában

Sire Denathrius egy szörnyű gyilkosság áldozat lett, de ki volt a tettes? Augusztusban érkezik a Hearthstone következő kiegészítője, a Murder at Castle Nathria.

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Áprilisban mutatkozik be az új WoW-kiegészítő

Elmarad idén a BlizzCon és a BlizzConline, de szerencsére az irvine-i csapat így is készül egy-két bejelentéssel. A következő hetekben, hónapokban a Hearthstone és a Warcraft rajongói számíthatnak nagyobb érdekességekre.

Activision Blizzard: nem teltek jól az ünnepek

Az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi negyedév jelentését, ami alapján a legtöbb részleg nem az elvártak alapján teljesített. Beszámolt új tervekről is, mint a következő Call of Dutyról vagy egy mobilos Warcraftról.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.

Elmarad a következő BlizzCon

A koronavírus-járvány hatalmas első döfés volt, a szexuális zaklatással kapcsolatos perek pedig beütötték az utolsó szöget a 2022-es BlizzCon koporsójába. Elmarad a Blizzard éves rendezvénye, és az is meglehet, hogy végérvényesen.