DuckTales Remastered PS3, WIIU, X360

Az eredetileg NES-re megjelent játék HD-változata, a 24. évforduló alkalmából.
Típus: Akció, Platform, Rajzfilmes

Nem volt teljesen kamu az új DuckTales-játék

A bolondok napjára szánt tréfák között ritkán találni igazán izgalmas darabokat, a Monster Boy and the Cursed Kingdom készítőinek DuckTales-játéka azonban sokak figyelmét felkeltette. A slusszpoén, hogy az ő viccük csak félig volt kamu.

Visszatért a boltokba a DuckTales Remastered

Miután tavaly nyáron egyik pillanatról a másikra eltűnt az online világból DuckTales Remastered, most végre jó hírrel szolgálhatunk Dagobert bácsi rajongóinak; kedvenc arisztokrata kacsánk visszatért a digitális boltokba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...

DuckTales Remastered teszt

Dagobert bácsi 1989-ben a NES-en kérte arra a játékosokat, hogy több meglepő helyszínt (például a Holdat) végigugrálva tegyék próbára platformer tudásukat. Nem sírtam volna, ha nem kell ezt 2013-ban újra átélnem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szélsebesen közeledünk az augusztus végéhez, nyakunkon a jobbnál-jobb megjelenések. Már az e heti listánk is sűrűbb valamivel, mint a korábbiak, biztosan találni fogsz egy-két fogadra való játékot!

DuckTales - séta az afrikai bányákban

Hőseink Afrikába utaznak, ahol a világ legnagyobb gyémántja rejlik egy sötét bánya mélyén. Újabb pályabemutató videó érkezett a DuckTales: Remasteredről, amely nem fog tetszeni, ha klausztrofóbiás vagy.

Fejlesztői naplón a DuckTales: Remastered

WayForward egy informatív "duckumentumfilmmel" kedveskedett a DuckTales: Remastered leendő vásárolóinak. A fejlesztői naplóban a művészeti design kidolgozásáról esik szó. Az idei év egyik nagy visszatérőjéről van szó.

DuckTales: Remastered - fél óra a Himalájában

Még mindig a Comic-Con van terítéken, ezúttal a fél órán át csodálhatjuk a DuckTales: Remastered játékmenetét, azon belül is a múlthéten bejelentett helyszínt, a fagyos Himaláját nézhetjük meg közelebbről.

Himalájai körséta a DuckTales: Remasteredben

Kvák kapitány és Dagobert bácsi némi kaland reményében a Himalája hófödte és jeges hegycsúcsait is felkeresik a DuckTales: Remasteredben. Erről a helyszínről érkezett most egy hangulatos trailer és néhány kép.

Augusztusban jön a DuckTales Remastered

Megjelenési dátumot kapott a DuckTales felújított változata, kereken egy hónap múlva megnézhetjük, mit hozott ki a Capcom és a Wayforward az eredetileg NES-re megjelent platformerből.