Magicka: Wizard Wars PC

A Magicka folytatása ezúttal a multiplayerre összpontosít.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Kooperatív lövöldét készít a Magicka-csapat

A Magickáért és a Helldiversért felelős Arrowhead Game Studios nyilvánvalóan otthon van a kooperatív játékokban, a következő projektjük ezúttal azonban egy AAA-kategóriás third-person shooter lesz.

Vadonatúj játékon dolgozik a Magicka fejlesztője

Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.

Paradox-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb akcióval kedveskedik a Humble Bundle, melyben ezúttal a Paradox Interactive játékait vehetjük meg kedvezményes áron. Természetesen a befizetett összeget ezúttal is jótékonykodásra fordíthatjuk.

Dátumot kapott a Magicka: Wizard Wars

A Paradox tájékoztatása szerint a Magicka free-to-play, PvP-harcokra kihegyezett mellékszála, a Magicka: Wizard Wars még a hónap végén végleges formát ölt. De addig is érkeznek majd a frissítések, újdonságok.

Három ajándékkal indul a vasárnap

Ingyen játékokat osztogatnak kora reggel: az Indie Gala a Canyon Caperst ajándékozza el, míg a Bunde Stars a Space Hacket adja ingyen, de még a Magicka: Wizard Wars is kap egy grátisz kiegészítőt. Ki korán kel...

Elindult a Magicka: Wizard Wars nyílt bétatesztje

A PvP-re kihegyezett mágusharcot immáron minden érdeklődő kipróbálhatja, elvégre elindult a nyílt bétateszt. A recept nem változott a multira kihegyezett játékban: többféle elemből csiholhatunk magunknak varázslatokat.

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.

Először mozog a Magicka: Wizard Wars

Márciusban jelentették be a Magicka folytatását, amelyben két négyfős csapat száll szembe egymással, s mindenféle varázslatokat vetnek be a másik elpusztítására. Most belenézhetünk a játékmenetbe is.

GDC 2013: Jön a Magicka: Wizard Wars

A 2011 elején megjelent izometrikus nézetű szerepjáték, a Magicka folytatást kap Wizard Wars alcímmel. Varázslóink ismét az elementális mágiára támaszkodnak az új részben, amely a multiplayerre koncentrál.