Manhunt PC, PS2, PS3, PSP

A 2003-ban megjelent végtelenül erőszakos botrányjáték.

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.

PS4-en is elérhető a Bully és a Manhunt

A Rockstar Games mindenféle előzetes bejelentés nélkül két PS2-es klasszikust tett elérhetővé a PS4-es PlayStation Store-ban. A Bully és a Manhunt már 1080p-ben fut, és trófeatámogatással is rendelkezik.

Akciósak a Rockstar-játékok a Humble Store-ban

A GTA V PC-s megjelenése apropóján egy sor másik Rockstar-játékot akciózott le a Humble Store csapata - 75-80 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk most meg a rocksztárok címeit.

PSN-re költözik a Manhunt

A Rockstar végtelenül erőszakos akciójátéka, a Manhunt a jövő héten letölthető lesz a PlayStation Networkön keresztül. A csapat folytatja a PS2-es érába tartozó sikercímeinek PS3-ra való átköltöztetését.