Among the Sleep PC

A Krillbite Studio játékában egy két éves gyermek perspektívájából látjuk a dolgokat. Mi van, ha éjjel félünk és nem merünk elaludni? Egy merően szokatlan és félelmetes világ tárul elénk.
1634889600

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

November vége felé közeledve lassan a teljes videojátékvilág felölti a halloweeni maskarát. Az Epic Games Store is a legfélelmetesebb ünnephez igazodott: most egy érdekes horrorjátékot tehetünk zsebre ingyenesen.
1634237220

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store, megérkeztek ugyanis a digitális üzlet legújabb ajándékai. Ezúttal a Stubbs the Zombie-nak és egy Paladins-kiegészítőcsomagnak örülhettek!
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1548095400

Switchre látogat az Among the Sleep

Ráadásul nem is a fapados, hanem a felújított grafikával és átdolgozott dialógusokkal rendelkező Enhanced Edition lesz majd elérhető a Nintendo konzolján, még valamikor a 2019-es év során.
1465303632

Among the Sleep - júliusban jön a dobozos verzió

Bő egy hónap múlva érkezik a Krillbite Studios horrorjátékának lemezes változata PC-re és PlayStation 4-re. A játékban egy kisgyermeket irányítunk, aki éjjel felfedezőútra indul a házban. De valami nincs rendjén.
1449597600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.
1443607245

Megvan a PS4-es Among the Sleep dátuma

Habár a Krillbite Studio a tavalyi év végére ígérte az Among the Sleep PlayStation 4-es változatát, csak egy évvel később, idén decemberben kaparinthatjuk meg. Cserébe lecserélték az engine-t, és újrakeverték a hangokat is.
1432897214

Xbox One-ra is megjelenik az Among the Sleep

Érett már a bejelentés, lévén a korábban megerősített PS4-es verzió mellett sejtettük, hogy a Microsoft konzoljára is befut a Krillbite Studio horrorjátéka. Üröm az örömben, hogy a srácok elfelejtettek megjelenési dátumot mellékelni.
1404163102

Among the Sleep teszt

Amikor már minden elcsendesedett, a kétéves gyermek nem tud elaludni. Úrrá lesz rajta a félelem, ám a képzelgések lassan valóságot öltenek, a barátságos, meghitt otthon egy véget nem érő rémálom színhelyévé válik.
1401131270

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!