Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

H.P. Lovecraft regényeiből született horror-játék újabb része 2006 elején fogja borzolni az idegeket
Típus: Akció, Horror

Modtámogatást kapott a Dark Corners of the Earth

A Mérhetetlen Vénekhez hasonlóan a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is halhatatlan, hiszen nemrég megérkezett a modtámogatás a több mint 15 éves horrorjátékhoz, ami akár új életet is lehelhet a klasszikus FPS-be.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Eszerint a következő 7 napban lesz Dreamfall, Devil May Cry 3 SE, Final Fantasy XI meg minden más finomság.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Régóta vártam már a Call of Cthulhu megjelenését, már-már úgy nézett ki, ez a név is az állandóan halasztgatott játékok sorsára jut. Valójában más volt a helyzet, a fejlesztés igenis folyt, csak a többi játékkal ellentétben a Bethesda kiadó nem reklámozta túl tesztalanyunkat, nem láthattunk túl sok képet és előzetes videót. Most viszont megérkezett a boltok polcaira.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.