The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.

Tom Clancy's The Division teszt

Járvány söpört végig a világon, káosz és félelem uralja az utcákat, ideje, hogy rendet tegyünk. A kormány aktiválja az alvó ügynökeit, akik nem csak a város védelmét igyekeznek visszaállítani, de azt is megpróbálják kideríteni, mi történt.

Tom Clancy's The Division bétateszt

Az elmúlt hetek negatív visszhangjai után pont a legjobbkor érkezett a nagy dirrel-durral bemutatott Tom Clancy’s The Division bétája. Ugyan a csattanós válasz elmaradt, de az összkép közel sem olyan rossz, mint amilyennek előzőleg tűnt.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Tom Clancy’s The Division előzetes

Pusztító járvány kényszerítette térdre New Yorkot, napok kérdése, és elfogy az élelem, a társadalom összeomlik, kitör a káosz. A Divízió ügynökeit viszont arra képezték ki, hogy akkor is helyt álljanak, mikor mindenki más elbukik…