Invisible, Inc. MAC, PC

Körökre osztott taktikai kémkedés a Mark of the Ninja alkotóitól.
1592301600

Elérhető Switchen az Invisible, Inc.

Öt év után Nintendo Switchre is eltalált a Klei kémkedős, körökre osztott taktikai játéka, az Invisible, Inc. A játék a bejelentéssel együtt boltokba is került, ráadásul a Contingency Plan DLC tartalmát is magába foglalja.
1480524994

Frissítve: Ezek a decemberi PS Plus-ajándékok

Ha hihetünk a Redditre felkerült fotónak, az Invisible, Inc. és a Stories: The Path of Destinies lesz a PlayStation Plus-előfizető PlayStation 4-tulajok ajándéka decemberben. A hivatalos bejelentésre holnapig kell várni.
1460959200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!
1447484448

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.
1432387740

Invisible, Inc. teszt

Az Invisible, Inc. egy futurisztikus, körökre osztott, lopakodós roguelike a Mark of the Ninja és a Don’t Starve készítőitől. Érdekesen hangzik? Szerintünk is, így nyilván leteszteltük.
1431327600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg még hagytatok egy keveset a Wolfensteinből, és a Project CARS-t sem tudjátok megunni, mert ezen a héten nem szolgálhatunk túl sok újdonsággal - úgy tűnik, a játékfejlesztők is a Witcherre várnak.
1429115402

PlayStation 4-re is megjelenik az Invisible Inc.

A Klei Entertainment megerősítette, hogy a mai napon napra pontos megjelenési dátumot kapott PC-s változat mellett PlayStation 4-re is elérhető lesz a korábban Incognita néven futó Invisible Inc.
1390062600

Átnevezték az Incognitát, DLC-t kap a Don't Starve

Zajlik az élet a Klei Entertainment háza tájékán: új címet kapott a kémkedős TBS, az Incognita, és a Don't Starve is extra tartalommal bővül hamarosan, amely a Reign of Giants névre hallgat.
1372852856

Incognita - körökre osztott cím a Shank alkotóitól

A Shankről és a Mark of the Ninjáról elhíresült Klei Entertainment új játéka egy "körökre osztott taktikai kémkedés" lesz, melyben ilyen-olyan tárgyakat kell elcsennünk szerte a világon.