Tropico 5 MAC, PC, X360

Ötödszörre is visszatér a Tropico, ezúttal a multiplayer is bekerül a kalapba.
Típus: Menedzser, Stratégia, Városépítõs

Tropico-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Remek hírünk van a számotokra, ha éppen diktátoros kedvetekben lennétek a hónapban, ugyanis az aktuális Humble Bundle-akció keretében jó pár Tropico-játékkal bővíthetitek a PC-s gyűjteményeteket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrülten sűrű ez a május, és még mindig nincs vége! A következő napokra is jutott játékmegjelenés bőven, ráadásul a Blizzard-rajongók duplán örülhetnek, elvégre a Warcraft-film is most kerül mozikba.

Ezek lesznek a PlayStation Plus májusi játékai

A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetői számára kínált májusi játékokról. Lesz itt Tropico 5, Table Top Racing, God of War és Bionic Commando is.

Victor Vran és Tropico 5 az új Humble Bundle-ben

Megérkezett az új Humble Bundle, melyben a vállalat egyik alkalmazottja által különösen kedvelt címek kaptak helyet. Szerencsére ízlese van a játékok terén az úriembernek!

Gyűjteményes kiadást kap a Tropico 5

Január végén új kiadást kap a Tropico 5, melyben helyet kap az összes eddig megjelent kiegészítőcsomag és DLC. A Complete Collection csak PC-re érkezik, de dobozosan és digitálisan is elérhető lesz.

Tropico 5 - 2016-ban Xbox One-ra is

PC-re, Xbox 360-ra és PS4-re már hónapok óta elérhető a Kalypso Media diktátorszimulátora, most pedig bejelentették, hogy Xbox One-ra is megérkezik a játék. A csomagban nem csak az alapjáték, de több kiegészítő is helyet fog kapni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erős volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, talán ennek köszönhető, hogy az összes indie és letölthető fejlesztés átcsúszott a következő napokra. Lássuk a legfrissebb anyagokat!

Ingyen játszható a Killing Floor és a Tropico 5

A hétvégén ingyen játszható a Killing Floor és a Tropico 5 a Steamen. A kooperatív küzdelmekre kihegyezett zombis lövölde és a diktátorszimulátor ráadásul durva kedvezménnyel vásárolható meg a nyílt napok alatt.

GDC 2015: Megvan a PS4-es Tropico 5 dátuma

Április végén jelenik meg Európában a Tropico 5 PS4-es verziója, jelentette be a Kalypso Media. A bátrabbak bepróbálkozhatnak a minden földi jóval megpakolt limitált kiadás megvásárlásával is.

Először mozgásban a PS4-es Tropico 5

El Presidentével hamarosan PlayStation 4-en is irányításunk alá vonhatjuk a karibi térségben található aprócska banánköztársaságot, Tropico-t. Az átirat még idén boltokba kerül, most pedig megnézhetjük, hogyan is fest.