Fighter Within XBOXONE

A Ubisoft Xbox One-ra érkező kinectes harcjátéka.
Típus: Akció, bunyós

Fighter Within - trailer a megjelenés mellé

Pénteken jelenik meg a Ubisoft kinectes bunyós játéka, a Fighter Within. Az Xbox One nyitócímében soha nem látott precizitással vitelezhetjük ki a látványos ütéseket és rúgásokat, reméljük kevésbé casual megvalósításban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Fighter Within - különleges prezentáció érkezett

Oké, némileg sarkítunk a címmel: valójában egy viccesnek szánt, ám páváskodó előzetes érkezett a Ubisoft kinectes bunyós játékáról. Valami tudósforma alkat taglalja a Fighter Within jellegzetességeit. Megállod röhögés nélkül?

Fighter Within - az első gameplay trailer

Kevesebb, mint egy hónappal a megjelenés előtt a Ubisoft lerántotta a leplet a legújabb kinectes verekedős játékukról, a Fighter Withinről. A Fighters Uncaged szellemi utódja zsigeri összecsapásokat kínál.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

GC 2013: Hivatalos a Fighter Within

A Ubisoft hivatalosan is leleplezte a mostanában többször emlegetett Fighter Withint, ami a Fighters Uncagedhez hasonlóan egy verekedős játék lesz kizárólag Xboxra és persze a Kinectre.

Fighter Within - új Xbox One-exkluzív a Ubisofttól?

A hivatalos site-ról kiszivárgott információk szerint a Ubisoft vadonatúj kinectes akciójátékon dolgozik Fighter Within címmel. A lepellerántásra talán már a GamesComon sor kerülhet, de az első infók már befutottak.