Helldivers PS3, PS4, Vita

Felülnézetes akciójáték az Arrowheadtől.
Típus: Akció

Kooperatív lövöldét készít a Magicka-csapat

A Magickáért és a Helldiversért felelős Arrowhead Game Studios nyilvánvalóan otthon van a kooperatív játékokban, a következő projektjük ezúttal azonban egy AAA-kategóriás third-person shooter lesz.

Vadonatúj játékon dolgozik a Magicka fejlesztője

Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.

Frissítve: A PS Plus februári ajándékai

A lengyel PS Store idő előtt megszellőztette a PlayStation Plus februári ingyenes játékait PS4-re. Ugyan hivatalos bejelentés még nem volt, úgy tűnik, az egyik húzócím a Helldivers lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.

PC-re is kiadja az egyik PS-exkluzívját a Sony

Szokatlan lépésre szánt el magát a Sony, decemberben PC-re is megjelenteti az eddig PlayStation-exkluzív Helldiverst. Ilyenre korábban nem igazán volt példa, csak az MMO-it futtatta PC-n a cég.

Hamarosan itt a Helldivers dobozos változata

Augusztus végén jelenik meg a Helldivers dobozos változata PlayStation 4-re, a fejlesztők pedig ebből az alkalomból összedobtak egy új launch trailert is. A kattintás után megnézhetitek a videót.

Dobozos verziót kap a Helldivers

Új kiadást kap a Helldivers, mely az elképesztően epikus Super-Earth Ultimate Edition alcímet kapta. Az új verzió mellett mától egy ingyenes kiegészítő is elérhetővé vált a játékhoz.

Helldivers teszt

Az Arrowhead Studios fogta a Magickánál bevált receptet, finomra hangolta azt, az egészet pedig a Starship Troopersre erősen hajazó univerzumba ültette. A végeredmény az elmúlt évek egyik legjobb felülnézetes shootere lett.

Helldivers - ingyenes DLC a rajongóknak

Hamarosan teljesen ingyenes, vadonatúj letölthető bővítménnyel, a Turning Up the Heat című csomaggal lesz gazdagabb az Arrowhead csapatának legújabb játéka, a PlayStation-exkluzív Helldivers.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.