MXGP: The Official Motocross Videogame PC, PS3, PS4, Vita, X360

A hivatalos motokrossz videojáték.
1413288000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.
1397052494

MXGP: The Official Motocross Videogame teszt

A száguldás világát keverni az extrémsportokkal isteni húzás, imádjuk és várjuk azt a játékot, ami tökéletesen és hitelesen elénk tudja tárni. Most itt a MXGP: The Official Motocross Videogame, mi pedig várhatunk tovább...
1396263600

Brit toplista: még mindig vezet az inFamous

Hiába jelent meg a múlt héten több új játék is, egyik sem tudta megközelíteni a brit játékeladási toplista dobogóját. Az inFamous tehát még mindig vezet, miközben a Diablo csak a hatodik lett.
1396083620

Megjelent az MXGP, itt a launch trailer

Péntek óta kapható a boltokban az MXGP: The Official Motocross Videogame, amely egy hiánypótló alkotás a motokrossz szerelmeseinek. Sárdagasztás és elektronikus zene - ez kell a kiéhezett rajongónak.
1395648000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.
1394888440

MXGP - előzetesen a bajnokság

A Milestone immáron a harmadik trailerrel kedveskedett nekünk az MXGP-ről. A hivatalos bajnokság minden csapatát, motorját és szabályát tartalmazza a program. Erre hívja fel a figyelmünket az új videó.
1391842852

Sárdagasztás az MXGP új trailerében

Az MXGP legfrissebb előzetesében Evgeny Bobryshev megmutatja, hogy kell perfekt módon teljesíteni a valkenswaardi pályát, amely valós időben deformálódik gumiabroncsaink nyomán.
1389376834

Márciusban jelenik meg az MXGP

A PQube és a Milestone bejelentette, hogy márciusban érkezik a MXGP: The Official Motocross Videogame. A széria hosszú évek után tér vissza az olasz fejlesztők jóvoltából. Trailerrel is szolgálhatunk.
1380538837

Jön az MXGP: The Official Motocross Videogame

A MotoGP után a Milestone a motokrossz világbajnokság hivatalos játékát készíti el. A csapatok és versenyzők teljes licencén felül a valóságos szimuláció megalkotását tűzték célul a fejlesztők. Tavasszal jelenik meg.