Uncharted 4: A Thief's End PS4

A kalandor negyedik, befejező kalandja immáron PlayStation 4-en tette tiszteletét.
Típus: Akció, Kaland, TPS

LEGO-szettet kap az Uncharted 4: A Thief's End?

A Brick Fantatics beszámolója szerint a dán LEGO-csoport a Super Mario, a Sonic the Hedgehog és az Overwatch után újabb videojáték alapján készítene saját LEGO-szettet. A bennfentes infók szerint az Uncharted 4 a kiszemelt célpont.

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.

Íme, a teljes repülős jelenet az Uncharted-filmből

Az Uncharted-sorozat egyik legemlékezetesebb pillanata volt a harmadik rész repülős jelenete, amelyet természetesen az élőszereplős filmváltozat is megörökít majd. A Sony jóvoltából pedig már most teljes egészében megnézhetitek.

Befutott az Uncharted-film következő előzetese

Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!

Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.

Januárban érkezik PS5-re az Uncharted-kollekció

Dátumot kapott a PC-s megjelenés előtt PlayStation 5-re érkező Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Az Uncharted 4-et és annak önálló mellékágát tartalmazó csomag számos újgenerációs újítást élvez majd.

Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.

Kiszivárgott az Uncharted-film első előzetese

Hányatott sorsa után úgy tűnik, csak eljut végre a mozikig az Uncharted-sorozat filmváltozata. A hajtás utáni teaser trailert a belsős információk szerint holnap szerette volna bemutatni a Sony, de már most kiszivárgott.

Uncharted-kollekció érkezik PC-re és PS5-re

A nemrég felröppent pletykák teljesen alaptalanok voltak: érkezik ugyan egy Uncharted-kollekció PC-re és PS5-re, azonban egészen más formában, mint arról hallani lehetett.