Tales from the Borderlands

A Borderlands-sorozat alapján fejleszt kalandjátékot a Telltale Games.
1435160164

Megjelent a Tales from the Borderlands: Episode 3

Catch a Ride névre hallgat a Tales from the Borderland harmadik epizódja, amely a minap startolt el a megszokott platformokon. A launch trailer megmutatja, hogy mi vár Rhysra és Fionára a folytatásban.
1434956400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.
1434036801

Tales from the Borderlands - hamarosan folytatódik

Megjelenési dátumot kapott a Tales from the Borderlands sokat késő harmadik epizódja. Már nem kell sokat várni: az E3 után folytatódik a Telltale-féle Borderlands-játék.
1432465200

Ismerős színésszel erősít a Borderlands-kalandjáték

Habár a Telltale alaposan el van maradva a Tales from the Borderlands sorozatával, úgy néz ki, megérte várni a harmadik epizódra: a készítők Ashley Johnsont is leigazolták a folytatáshoz.
1426526760

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, mi pedig szokásunkhoz híven összegyűjtöttük őket egyetlen listába. A fő attrakció természetesen a Visceral következő nagy dobása, a Battlefield: Hardline lesz.
1425972496

Tales from the Borderlands - Episode 2 trailer

Március 17-én érkezik a Telltale és a Gearbox közös játékának, a Tales from the Borderlandsnek a második része, az Atlas Mugged, ahol még tovább bonyolódik főhőseink amúgy sem zökkenőmentes története.
1421164806

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.
1419152454

Mobilokon is elstartolt a Tales from the Borderlands

Pandora buggyant bolygójára immáron iOS-en és Androidon is visszatérhetünk a Telltale Games epizodikus kalandjátéka segítségével. A PC-s és konzolos verziók után a mobilos változattal bezárult a kör.
1417438800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, szombaton jön a Mikulás, ezzel párhuzamosan pedig a kiadók is visszavesznek a lendületből: egyre kevesebb a friss megjelenés, igaz, így sem panaszkodhatunk.
1416927600

Frissítve: Ma rajtol a Tales from the Borderlands

Mivel tegnap kihagytam a heti megjelenések közül, egy külön hírrel vezeklek a Borderlands- és a Telltale-rajongók előtt: ma rajtol a Steamen a Tales from the Borderlands, és szép lassan kigördül más platformokon is.