Family Guy: The Quest for Stuff Mobil

Mobiljáték készül a Family Guy alapján, a TinyCo fejleszti.
1397996045

Family Guy: The Quest for Stuff mobilos teszt

Quahog lakói egy emberként hördülnek fel, amikor a Fox bejelenteti, hogy elkaszálja a Family Guy-sorozatot. A bajt tovább tetézi, hogy Peter és az óriáscsirke rendbontásából kifolyólag a város a tűz martalékává válik.
1397214022

Befutott a Family Guy: The Quest for Stuff intrója

Csak szólunk, hogy tegnap jelent meg iOS-re és Androidra a Family Guy: The Quest for Stuff, melyben a szeretett várost, Quahogot katasztrófa érte Peter Griffin örültségéből kifolyólag. A bevezető filmtől letettük a hajunkat.
1396877400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenések nem lesznek a héten, de attól még tudunk miből válogatni: átélhetjük majd Bilbo kalandjait legósítva, Xbox 360-on is nyúzhatjuk a Titanfallt, és folytatódik a The Wolf Among Us is.
1396609234

A jövő héten jön a mobilos Family Guy

A Fox Digital Entertainment és a TinyCo bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol iOS-en a Family Guy: The Quest for Stuff, melyben Quahog városának sorsába avatkozhatunk bele. Androidra is lesz, nyugi.
1394794800

Képeken az új Family Guy-játék

Befutottak az első screenshotok a The Simpsons: Tapped Out mintájára készülő Family Guy-játékról: ahogy arra számítani lehetett, az anyag nagyon hasonlít az aranytojást tojó tyúkra.
1386766800

Mobiljáték készül a Family Guy alapján

A Fox Digital Entertainment nagyot szakított a The Simpsons: Tapped Outtal, nem véletlen, hogy a Family Guy alapján is megpróbál összehozni valami hasonló anyagot. A TinyCo segít majd neki.