The Wolf Among Us: Episode 1 - Faith IPHONE, Mobil, PC, PS3, Vita, XBOXONE

A Telltale Games Fabulák című képregényen nyugvó sorozata. Az első epizódban egy gyilkossági ügyet ismerhetünk meg.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

Vajon milyen bejelentéssel rukkol elő a Telltale?

A tegnapi híresztelések alaptalannak bizonyultak, több mint valószínű, hogy nem a The Wolf Among Us második évadáról hullik majd le a lepel a hétvégén. Közben a Batman folytatása is a találgatások tárgyává vált.

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.

The Wolf Among Us - megvan az új verziók dátuma

A Telltale Games egy újabb adósságát törlesztette. A csapat megerősítette, hogy november elején érkezik dobozos és letölthető formában a The Wolf Among Us PS4-es, Xbox One-os és PS Vitás változata.

A jövő héten jön a The Wolf Among Us fináléja

Az ígéreteknek megfelelően a Telltale Games bejelentette a The Wolf Among Us évadfináléjának megjelenési dátumát. Az ötödik epizódot a jövő hét folyamán tölthetjük le, itt az új trailer is!

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

Előzetesen a The Wolf Among Us: Episode 3

A Telltale Games kiadta a The Wolf Among Us: Episode 3 - A Crooked Mile launch trailerét, ami azért is furcsa, mert a készítők még nem erősítették meg a pontos megjelenési dátumot. De közel van, nagyon közel.

The Wolf Among Us - traileren a harmadik epizód

Alig jelent meg az Episode 2, máris itt a folytatás beharangozója a Telltale Games jóvoltából. Ha szerencsénk van, nem kell megint négy hónapot várnunk rá, mint az aktuális fejezetre. Ütős fordulatok következnek.

The Wolf Among Us - traileren az Episode 2

A jövő héten érkezik a The Wolf Among Us: Episode 2 – Smoke & Mirrors, a Telltale Games így elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy előzetessel kedveskedjen a felnőtt témákat boncolgató kalandjátékról.

The Wolf Among Us: E1 - Faith teszt

Újabb képregénysorozatot dolgoz fel a Telltale Games. Ezúttal Bill Willingham díjnyertes Fabulák című művét vette alapul, mely remek hátteret biztosít egy izgalmas és egyedi történethez.