Abyss Odyssey

Íme, a Zeno Clash fejlesztőinek legújabb játéka.

Íme, a PlayStation Plus júniusi ajándékai

A múlt héten ugyan már kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálatának két címe, a teljes listát csak most tette közzé a Sony. A Killing Floor 2 és a Life is Strange mellett az Abyss Odyssey-t és a WRC 5-öt is megkapjuk.

Az Abyss Odyssey is PlayStation 4-re költözik

A Sony és a chilei ACE Team bejelentése szerint a tavaly nyáron már megjelent Abyss Odyssey PlayStation 4-en is beszerezhető lesz. Az új változat többek között szebb grafikát és online PvP játékmódot kap.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

Megjelent az Abyss Odyssey

Tegnap óta érhető el a Steamen és a PSN-en a Zeno Clash készítőinek új akció-kalandjátéka, az Abyss Odyssey. A szürreális hangulat itt is tetten érhető, de ettől eltekintve komplex harcrendszernek örülhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz hír az, hogy jóformán semmilyen játékmegjelenés nem lesz a héten, az uborkaszezon miatt kénytelen leszel a kontrollert és az egeret naptejre cserélni. Már ha épp nem fog esni az eső.

Abyss Odyssey - új játék a Zeno Clash alkotóitól

Bemutatkozott a Zeno Clash fejlesztőinek új játéka, és ugyan egyelőre nem sokat tudunk róla, az már most világosan látszik, hogy az ACE Team megint valami szürreális anyagon dolgozik.