Gauntlet (reboot) PC, PS4

A klasszikus Gauntlet rebootja az Arrowhead Studios tolmácsolásában.

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

Megjelent a Gauntlet: Slayer Edition

Ma jelent meg a PS4-es kiadása a Gauntlet rebootnak, mely annak rendje és módja szerint meg is kapta a saját kis launch trailerét. A játékon sokat változtattak a fejlesztők, így egy nagyobb frissítés is kijött a PC-s változathoz.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.

PS4-re költözik az új Gauntlet

Habár még adós a PC-s változat átalakításával, az Arrowhead Game Studios bejelentette, hogy PlayStation 4-re költözteti a Gauntlet rebootját. Az új változat augusztusban érkezik.

Átalakítják a Gauntletet - jóval a megjelenés után

Tavaly szeptemberben jelent meg a Gauntlet rebootja, a fejlesztők viszont csak most ismerték el: a játék nem lett az igazi, sőt ők sem ilyennek szánták, ezért alaposan átalakítják azt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

Húsz napot csúszik a Gauntlet

Az első Gauntlet 1985-ben jelent meg játéktermi gépekre, az első kooperatív klasszikust 29 évvel később vette elő az Arrowhead Games. A korábbi tervekkel ellentétben a kaszabolda csak pár héttel később kerül a boltokba.

E3 2014: Gauntlet - megérint a nosztalgia

Az eredeti Gauntlet volt az első négyfős kooperatív játékok egyike, így aztán a veteránok örülhetnek, hogy az Arrowhead jóvoltából már készül a remake. Az E3-on már bele is nézhettünk a hack 'n' slashbe.

Szeptemberben jön az új Gauntlet

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy szeptember elején válik letölthetővé a klasszikus Gauntlet rebootolt változata. Az előrendelők még egy ajándék képregényt is kapnak!

Tényleg rebootolják a Gauntletet

A hétvégi pletykák beigazolódtak: a Warner tényleg rebootolja a klasszikus arcade játékot, a Gauntletet. A fejlesztést az Arrowhead Studios végzi és az alkotás idén nyáron érkezik PC-re.