Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1657732800

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.
1657279569

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1636801200

Visszatért az Assassin's Creed narratív igazgatója

Az Assassin's Creed-játékok írója és a Valhalla narratív igazgatója, Darby McDevitt idén tavasszal távozott a Ubisofttól. Az elmúlt hónapokat azonban vehetjük egy hosszú vakációnak is, az úriember ugyanis visszatért a stúdióhoz.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1616842800

Távozott az Assassin's Creed narratív igazgatója

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed-játékok írói csapatának egyik első számú embere, Darby McDevitt. Az úriember több mint egy évtizeden át dolgozott a montreali stúdióban a széria számos epizódján.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1602424800

Assassin's Creed: Unity - Series X-en 60 fps-sel

Lelkesen teszteli továbbra is az Xbox Series X képességeit a Digital Foundry, legújabb tesztalanyuk a notórius Assassin's Creed: Unity volt, amelyből hat év után végre sikerült kicsikarni a stabil 60 fps-t az új konzol segítségével.
1575041400

Újabb Ubisoft-fejlesztők igazoltak a Stadiához

Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment szívesen szemezget az Assassin's Creed-széria fejlesztői közül. Jade Raymond után három fontos pozícióban álló exubisoftos szerződött le a Google stúdiójánál.