Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

Link másolása
A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.

Idén júniusban végre elrajtolt Magyarországon is a megújult PS Plus. A szolgáltatás részét képezi egy több száz játékból álló katalógus is, melyet a Sony az ígéretei alapján havonta bővíteni fog újabb címekkel.  A ResetEra fórumon egy bizonyos BlackBate felhasználó idő előtt lerántotta a leplet a júliusra tervezett játékokról, melyek az alábbiak:


Természetes a fent leírtakat pletykaként kell kezelni, a Sony egyelőre nem erősítette meg a listát. Az egyetlen játék, ami biztosan erősíteni fogja júliusban a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárát, az a Stray, mely július 19-én jelenik meg. Azt érdemes megjegyezni, hogy BlackBate korábban számtalanszor jósolt meg játékiparbeli történéseket, többek között leleplezés előtt árult el részleteket a Death Stranding Director's Cut-kiadásáról, a Microsoft Flight Simulator újrakiadásáról, valamint a Skull & Bones bemutatójáról is idő előtt rántotta le a leplet.

18.
18.
professional
#8: A Returnalnak van egy halál 1xű megoldása.
https://www.pcguru.hu/hirek/returnal-egy-trukkel-megoldhato-a-hagyomanyos-mentes/66741
Kicsit csalós, de engem nagyon érdekelt a játék és így végig tudtam nyomni!
12.
12.
crytek
#9: O hát az Unravel 1-2 az egy gyerekmese könnyebbségben mint a Little Big Planet 3.. kb mint nehézségben összemérni egy akármilyen kalandjátékot easy-n akármelyik dark souls jellegű játékkal...

got az meg a Ghost of Tsushima akar lenni? Az még nem kerül terítékre mert az 50-60 órás is lehet... előbb a rövideket tolom le.. Remélem ezek a saját nagy címek nem 2 hónap után fognak kikerülni a premiumból.

Most felírtam pár rövidebbet amit majd "gyorsan" végigviszek psen:

Observer System Redux, Observation, Ghostrunner, MediEvil (bár sokan mondták ez is tud nehéz lenni, majd meglátom)
De közben xboxon is kell szerezni a gamerscoreokat tolom a Matchpointot ami remek teniszes game ,de a megoldása szokatlan és emiatt nehéz is..kupát meg ilyesmit eddig nem igen nyertem benne, de még nem adtam fel hogy letegyem easy-re.
Aztán hónap közepén jön a Peppa malac és az új mancs őrjárat game a game passba ezeket maxolni akarom és meg is lesz a havi ~ 2500G azt megyek vissza ps-re
11.
11.
Effecta
Én csak simán örülök a felhozatalnak :)
10.
10.
zoli12i
Hé!
Valaki tolja innen a Demon Souls remaket PS5-ön. Szívesen segítenék benne és én is kérnek segítséget bőven :D
9.
9.
nemfontos
#4: Little big planet 3 -at elkezdtem, de valahogy ráuntam hamar. A kis piros kék gombolyagos játék jobb volt ennél. Hamar ott is hagytam.
A spiderman meg ow. Azok ilyenek. Ha már ismered a 3 - 6 féle feladatot, és túl vagy a történeten, nem biztos hogy érdemes csinálni...
Viszont a got az messze a legjobb ebben a témában. Az utolsó kis rókát is meg fogod keresni, és minden mellékküldetésnek "lelke" van. Külön, önálló történet. A mini küldetések it ott is annyi hogy "ments meg mert bántanak. Oké megmentelek... "... de rengeteg a jól megírt nagyobb mellékküldetés. És iki szigete is is nagyon nagyon jó lett. A lópáncél amit ott találtam, egész játék végéig nagyon hasznos lesz, szóval ha játszod a játékot, azonnal menj át oda amint teheted.
8.
8.
nemfontos
#6: Tudtam én hogy nem souls like, csak arra próbáltam utalni, hogy számos tesztben tévesen kezdik el emlegetni a dark souls sorozatot is, mert hogy "ott is nehéz főellenfelek vannak".

Amúgy nagyon szerettem volna végig vinni, mert tényleg élmény játszani vele... bosszantott is hogy ennyire béna vagyok hogy nem haladok... a második főellenfél sem volt meg, mert az odaúton kétszer megöltek. Egyszer az a tank szerű lény aminek a fejét kell gépelni, egyszer pedig egy repülő csápos polip pont telibe trafált...
Ja és egyszer túlmelegedett a ps5 és egyszerűen kikapcsolt. Volt is nagy riadalom. Át is rendeztem a helyét a jobb szellőzés érdekében. Azóta szerencsére nem csinálja...
6.
6.
Kopaszpapa
#3: Szia! Nem soulslike, hanem roguelike, egy teljesen más zsáner, ha azért vetted meg, mert azt hitted Soulslike, akkor nagyon benézted. Amúgy sok dologban igazad van, valóban elborult elmebetegnek kell lenni, hogy végigjátszd, én pld a legjobb eredménnyel a harmadik körig jutottam, de pillanatok alatt elpusztultak, szóval lehet, hogy van aki végig tudja játszani, de irigylésre méltó türelme, figyelme, és reflexei vannak
4.
4.
crytek
#3: Köszönöm. Nos akkor bele se nézek. Így ez az 1-2 óra felesleges idő olyanba megy majd ami játék :)

Mondjuk nem kell returnal nekem itt van a Little Big Planet 3..ugra bugra platformer.. Eljutottam az utolsó etaphoz na ami itt van aztakegyetlen. Szerintem én ezt sose fogom végigvinni :( pedig rohadtul tetszik a game de a végére sajnos elborultak a fejlesztők nagyon..Ott is hagytam a vérbe. Most a Spidermant tolom. Jól össze van rakva szép smooth azaz röccenésmentes (ps5) de baromi unalmas.. Pedig még csak 8 órám van benne..
3.
3.
nemfontos
#1: Neked akartam írni, hogy a returnal -t két napja teljesen feladtam... Korábban beszéltük hogy te el sem kezded. Szóval... elmennek a jó édes tudod hova... 2 órát tápol az ember, aztán megöli a fő dög, és megint tápolhat két órát.. aztán persze lehet hogy el sem jutsz oda, mert nem veszed észre hogy oldalba lő egy csápos szemétláda, ami után megint kezdheted az elejéről...

A történet érdekes (megnézem youtube -on összevágva a jeleneteket majd) a játékban mászkálni és lövöldözni nagyon szórakoztató, a képek, a hangok, az ellenfelek, minden nagyon frankó, de olyan szinten frusztráló hogy egy hibáért két órával fizetsz, hogy 10 - 30 halál után nem biztos hogy akarod csinálni, mert egyszerűen azt érzed, hogy semmit sem haladtál. SEMMIT.
Szóval... az utóbbi 10 évben vagy még többen, ez lesz az egyetlen olyan játék, ami bár nagyon tetszik, mégsem fogom végig játszani.
Ja és nem értem miért hasonlítják a souls játékokhoz, ugyanis azokhoz az ég világon semmi köze. Egyetlen játékmechanikai elem sem emlékeztet rá. Attól meg nem lesz "souls like" valami, hogy nehéz... (azokat amúgy a demon souls kivételével mind végigjátszottam)
2.
2.
nemfontos
Hát engem az Assassin's tárgykereső hörcsög Creed nem érdekel... de az a macskás jónak tűnik. Nagyon remélem hogy tényleg az lesz...
1.
1.
crytek
Ne viszik túlzásba....Stray ami ér is valamit hogy végigvigyem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...