Octodad: Dadliest Catch PC, PS3, PS4

Főhősünk egy tisztes családapa, aki a mindennapok nehézségeivel néz szembe polipként. Nyolc karral nem megy minden simán.
Típus: Kalandjáték, polipos

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Mobilokra is érkezik az Octodad

A tavalyi év egyik legidiótább játéka az Octodad: Dadliest Catch volt, melyben egy polipot irányítva kellett számunkra egyszerű, hétköznapi dolgokat megoldani. Nos, hamarosan mobilokon is polipkodhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Az Xbox One sem marad Octodad nélkül

Hamarosan az Xbox One-tulajok is megismerkedhetnek az apaság nehézségeivel, mivel a Microsoft konzoljára is megjelenik az Octodad: Dadliest Catch. Elvileg Wii U-s verzió is lesz belőle.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

Octodad: Dadliest Catch teszt

A Young Horses játéka voltaképpen egy életszimulátor: főhősünknek szép családja van, gyereket nevel, dolgozni jár, bevásárol, füvet nyír, szóval tisztes adófizető. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy apucink egy polip.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy fest, a kiadók és fejlesztők is a húsvéti punnyadásra szavaztak, nem lesz sok játékmegjelenés a napokban. Ettől függetlenül akad egy-két érdekes cím, amire érdemes lehet ráúsznotok.

A jövő héten landol PS4-en az Octodad

A Young Horse játéka már futott néhány kört PS3-on és PC-n, ám április 23-én a Sony legújabb masináján is tiszteletét teszi. Főhősünk egy tisztes családapa, dolgozni jár, gyereket nevel. Csakhogy ő egy polip.