Hunt: Showdown PC, PS4, XBOXONE

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.

Tévésorozatot kap a Hunt: Showdown

A Crytek jelentése szerint új irányt vesz a Hunt: Showdown jövője, a játék ugyanis élőszereplős tévésorozat formájában is lehetőséget kap. A németek azzal a Binge-dzsel állapodtak meg, akik a Driver- és a System Shock-sorozaton is dolgoznak.

Hamarosan indul a Hunt: Showdown új eventje

Pár nap múlva kezdetét veszi a Light the Shadow nevű rendezvény a Hunt: Showdownban, ami rengeteg új legendás fegyverrel és karakterrel bővíti majd az FPS-t, de még egy vadonatúj napszakot is kapunk.

Hunt: Showdown - konzolokon is vár az új pálya

Az elmúlt héten PC-n már ki is lépett a bétatesztből a Hunt: Showdown legújabb pályája, a DeSalle, és ezzel egy időben Xboxon és PlayStationön is élesedett az új térkép. Ennek örömére egy új előzetessel is készült a Crytek.

Hunt: Showdown - Shrek is DeSalle-ba költözött

A Hunt: Showdown mocsárvidéke eddig is rengeteg ocsmány rémségnek adott otthon, de most a lelkes rajongók az új pálya easter eggjeit kutatva egy olyan szörnyeteg lakhelyére bukkantak, amire nincsenek szavak.

Frissítve: Hunt: Showdown - traileren az új pálya

A pletykák szerint ma élesedik a Hunt: Showdown új pályája, ami - mint az már az eddigi előzetesekből is kiderült - a DeSalle fantázianévre hallgat majd. A Crytek nemrég egy újabb teaser trailert osztott meg a térképről.

Hunt: Showdown - bemutatkozott az új pálya

Hamarosan újabb területeken folytatódik a szörnyek és az emberek elleni vadászat a Hunt: Showdownban, amiről most egy rövid teaser trailert is villantott a Crytek. Isten hozott DeSalle-ben!

Új vidékre csalogat a Hunt: Showdown

A Crytek elképesztően menő, de kiábrándítóan alulértékelt online lövöldéje hamarosan egy új vidékre csalogatja a hidegvérű szörnyvadászokat. A legújabb előzetes ebbe enged egy rövid betekintést.

Bemutatkozott a Hunt: Showdown új főellensége

Megannyi teaser videó és előzetes után végre megkapta a hivatalos bemutatkozó videóját a Scrapbeak, azaz a Hunt: Showdown legújabb levadászandó főszörnye, akinek a története egészen a polgárháborúig nyúlik vissza.

Hunt: Showdown - a varjak lakomája

Holnap rajtol el a Hunt: Showdown legújabb eseménye, az As the Crow Flies, ami jó pár tematikus skint, felszerelést és nem utolsósorban egy vadonatúj levadászandó főellenfelet is magával hoz a louisianai mocsárvidékre.

Hunt: Showdown - vészt jósolnak a varjak

A Hunt: Showdown mocsárvidéke eddig sem volt egy barátságos hely, de a titokzatos új főellenfél érkezésével csak sötétebb és félelmetesebb lesz a bayou. Már az előzetestől is felállt a hátunkon a szőr.