Hunt: Showdown PC, PlayStation, Xbox

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.
1678359618

Ez várható idén a Hunt: Showdownban

A Crytek egy frissen kiadott fejlesztői videóban mesélt arról, hogy milyen tervei vannak az immáron öt éves lövöldében 2023-ban. Jönnek a pályákon vándorló bossok, lesz egy csomó új event, hős és gyakorlópálya is!
1637168451

Tévésorozatot kap a Hunt: Showdown

A Crytek jelentése szerint új irányt vesz a Hunt: Showdown jövője, a játék ugyanis élőszereplős tévésorozat formájában is lehetőséget kap. A németek azzal a Binge-dzsel állapodtak meg, akik a Driver- és a System Shock-sorozaton is dolgoznak.
1629633600

Hamarosan indul a Hunt: Showdown új eventje

Pár nap múlva kezdetét veszi a Light the Shadow nevű rendezvény a Hunt: Showdownban, ami rengeteg új legendás fegyverrel és karakterrel bővíti majd az FPS-t, de még egy vadonatúj napszakot is kapunk.
1627570800

Hunt: Showdown - konzolokon is vár az új pálya

Az elmúlt héten PC-n már ki is lépett a bétatesztből a Hunt: Showdown legújabb pályája, a DeSalle, és ezzel egy időben Xboxon és PlayStationön is élesedett az új térkép. Ennek örömére egy új előzetessel is készült a Crytek.
1626181200

Hunt: Showdown - Shrek is DeSalle-ba költözött

A Hunt: Showdown mocsárvidéke eddig is rengeteg ocsmány rémségnek adott otthon, de most a lelkes rajongók az új pálya easter eggjeit kutatva egy olyan szörnyeteg lakhelyére bukkantak, amire nincsenek szavak.
1625835600

Frissítve: Hunt: Showdown - traileren az új pálya

A pletykák szerint ma élesedik a Hunt: Showdown új pályája, ami - mint az már az eddigi előzetesekből is kiderült - a DeSalle fantázianévre hallgat majd. A Crytek nemrég egy újabb teaser trailert osztott meg a térképről.
1624773600

Hunt: Showdown - bemutatkozott az új pálya

Hamarosan újabb területeken folytatódik a szörnyek és az emberek elleni vadászat a Hunt: Showdownban, amiről most egy rövid teaser trailert is villantott a Crytek. Isten hozott DeSalle-ben!
1622037600

Új vidékre csalogat a Hunt: Showdown

A Crytek elképesztően menő, de kiábrándítóan alulértékelt online lövöldéje hamarosan egy új vidékre csalogatja a hidegvérű szörnyvadászokat. A legújabb előzetes ebbe enged egy rövid betekintést.
1617039000

Bemutatkozott a Hunt: Showdown új főellensége

Megannyi teaser videó és előzetes után végre megkapta a hivatalos bemutatkozó videóját a Scrapbeak, azaz a Hunt: Showdown legújabb levadászandó főszörnye, akinek a története egészen a polgárháborúig nyúlik vissza.
1616526000

Hunt: Showdown - a varjak lakomája

Holnap rajtol el a Hunt: Showdown legújabb eseménye, az As the Crow Flies, ami jó pár tematikus skint, felszerelést és nem utolsósorban egy vadonatúj levadászandó főellenfelet is magával hoz a louisianai mocsárvidékre.